- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossvico
senior tag
na, nem nagy itt a pörgés. rátettem a karira egy alap biost, pár napig ment vele, azt mostmár nincs kép. Ez lenne a vége? Lehet az alaplapom nem tetszik neki, de attól még a biosban kéne képet adnia.
-
bossvico
senior tag
Srácok, azt hol tudom megnézni, hogy melyik bios volt az eredeti a kártyához? Azt látom, hogy mi van rajta, de asszem evvel kicsit huzogathatta a régi gazdi, mert a gyári órajelek 875/1225 de ez a bios a techpowerup szerint 950/1200. Mondjuk nem ennyin megy, hanem a gyári értékeken. Vagy csak ez volt a legutolsó bios, azért rakták rá?
Ja meg nem az eredeti VRM chip hűtő van rajta, valami szar, hol tudok hozzá szerezni eredetit? Itt megpróbáltam az aprón, de semmi. Ebayen se nincs. -
bossvico
senior tag
Nekem se jó az 5870. Asszem lötyög az alaplapi pcie foglalatban. Ha kitámasztom akkor megy, de ha felállítom a házat már nem megy. Kezd unalmas lenni. Szerintetk mit csináljak? A 4850 jó. Ja a lap asus p5k se. Lehet, hogy ezek a karik vékonyabbak? De elvileg a pcie lefele kompatibilis, és mégis szar.
Ja a hibák: vagy el se indul, vagy villog a kép, már a biosnál néha csikoz. Ha viszont jól áll, akkor minden teszt faszán fut, játék is megy, ezért gondolom, hogy nem érintkezik jól. Mit lehet csinálni, aljzattal valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest