- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommer
tag
válasz
FragMaster #1150 üzenetére
Hát tulajdonképpen csak Crysis -eltem, AutoCAD -ben rajzolgattam ill. rajzolgatok 3D-ben. Semmi jelentősebb igény! Ráadásul egy WinXPSP3hun 32bit -en! Szóval nekem jöhetnek itt DX10-11-12-13...stb -vel, rám ez nem vonatkozik, engem csak a GPU ereje érdekel, hogy 1920x1200 -ban menjen a game, de a min. FPS 35 legyen!
(Tudom ez egyenlőre vágyálom, de kivárom, eljön még az az idő!).
Egyedül talán ez az Eyefinity érdekelt volna komolyabban, de úgy látom ez a megfelelő driver hiányában még elég kezdetleges, ahogy itt írták a fórumban, ill. nem műküdik megfelelően. Ja és nagyon zavar ez a hűtés dolog is, nyugodtabb lennék, ha teljes slotos lenne az a levegőkivezetés! Szerintem nyárom 40°C -ban nem lesz így jó! -
Tommer
tag
válasz
cowboy_bebop #1147 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy megvárom az nVidia válaszát! Majd ha lesz valamikor, az így is - úgy is átrendezi megint ez egészet! Megvárom az év végét és megnézzük. Lehet, hogy csak kíváncsiságból lecserélem a GTX 285 -öt, egy HD 5870 -re, majd meglátjuk, egyenlőre marad, és megvárom persze a PH-s tesztet is. Simán van türelmem még várni. Annyi a munkám, hogy belegebedek. Ilyenkor úgy is gyorsan repül az idő!
-
Tommer
tag
Jé! Egy LOGOUT írás, vagyis TESZT! (Ha még nem lett volna...)
HD 5870 vs 4830 CF és egy Core i7 920
(( Egy biztos: én a GTX 285 -ről nem fogok váltani annyi szent, jó lesz ez még nekem egy ideig!! Pedig őszintén szólva fontolgattam. ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest