- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
válasz
Motion_Blur #25829 üzenetére
Szia!
Ez a régebbi batman(2009) már egyszer végig játszottam egy 4870-s karival ott ezt nem tapasztaltam -
xigris
őstag
Sziasztok!
Sapphire HD5870 1GB videókártyám van ma tapasztaltam,hogy játék közben(batman arkham asylum) alatt beszagatott és meg meg akadt 1680x1050-en játszom,elméletileg simán vinni kéne.Húzva nem volt a kari
Mikor ki akartam lépni akadozott és a legvégén újraindult a gép,kb 40-50 perc játék után.
Válaszokat előre is köszönöm -
xigris
őstag
-
xigris
őstag
válasz
Sandrew #23552 üzenetére
Sajnos láttam már karón varjút.
Attól hogy márkás nem azt jelenti,hogy nem hibásodhat meg s nem ránthat magával semmit.
De gondolom mert valakinek már nem márkás valamije akkor az már csak rossz lehet.
Akkor gondoltam szólok cseréld le a procid mert nem a legjobb az intel jobban kihajtaná a karid,nehogy a tuning következtében baja legyen a hardvereknek -
xigris
őstag
válasz
DroiDMester #23549 üzenetére
Szia!
Igen róla van szó de őt akkor annyira nem vigasztalta,még szerencse,hogy csak a lakásban verte le az áramot s nem rántott magával semmit a gépből. -
xigris
őstag
válasz
Sandrew #23543 üzenetére
Gondolkodtam egy adata 650w-os tápon de a szomszédom megvette és ment neki kemény 8 napot.
Régen egy 480w codegennel hajtottam egy 3870x2 karit, na az se arról volt híres hogy nincs tápigénye.
Ha majd sikerül az asszonyt megfűzni akkor talán de most le vagyok tiltva a gépfejlesztésről.
Egyenlőre szépen muzsikál eddig egy gtx 460-s karit hajtott.
Viszont a kari nagyon állat
Majd holnap ha otthon leszek linkelek eredményeket mire képes ezzel a satnya táppal. -
xigris
őstag
Sziasztok beléptem a klubba egy sapphire 5870-nel
A vantage hozott olyan 20000 pont környékén ahogy nézem akkor nem is olyan rossz eredmény.
Igaz a proci ami hajtja egy i7-870.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest