- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmpr!
csendes tag
Sziasztok!
Meglepetten nézem, h. egy bizonyos üzletben (abinformatika.hu) 40.000 ft-ért már lehet kapni HD5850-et. Nagyon elgondolkoztam rajta, h. beruházzak egyre, csak nem tudom hogy a vasam hogy passzol hozzá, szerintetek lenne komolyabb ütközője a dolognak? Nagyon megköszönném a türelmeteket és a segítségeteket ha válaszoltok a kérdésemre
A configom a következő:
AMD 6000+ x2-es proci
4gb 800mhz ram
corsair vx450 táp (még ezen aggódok, hogy bírná-e)
és az alaplapom: MSI K9N Neo V3 (NVIDIA nForce 560 chipset) még ez is érdekelne, hogy mi ez az nforce chipset, lenne ennek bármiféle negatív hatása az új kártyára?
És ti nem láttok ebben semmilyen gyanúsat, hogy ilyen olcsó? Eddig egy gtx260-on gondolkoztam, de hát ez 2x-3x jobbnak tűnik és olcsóbb, nem értem.Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest