- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide24
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #8642 üzenetére
na látod épp zundapp kollégától félek
. Olvastam róla sok rosszat, hogy a garanciális ügyekben sűrűn próbál linkelni....
-
oxide24
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #8629 üzenetére
Az a baj, hogy az apróban nem akarok kártyát venni, félek, hogy valami gyári hibás ganét sóznának rám aztán csak szívnék miatta
. Végül is logikus, új és jó teljesítményű kártya az 5850, miért akarnának megválni tőle ilyen hamar, csak azért mert van valami gubanc vele
-
oxide24
csendes tag
Épp most akartam 5850-et venni hát nem feltolták az árát 5-10 ezer forinttal a kis taknyok
.
Kár volt kijönnie a kisöcsi 5830-nak, miatta lett áremelés, 5850-et kellene adni annyiért amibe ez a lótúró kerül.... Most várhatok 3-4 hónapot míg lemegy az 5850 ára 60 lepedő köré -
oxide24
csendes tag
Hali mindenkinek!
Nagy segítségkéréssel fordulnék hozzátok mert épp egy HD 5850 vásárlása előtt állok és én is a jó öreg, 2.5 éve kifogástalan szolgáltatást nyújtó Geforce-omat cserélném le (egész pontosan 8800GT) mint ahogy visszaolvasva láttam sokan mások is
.
Az az igazság, hogy a kezdeti nagy-nagy lelkesedést követően mára elkezdtem hezitálni, fél napokat olvasom az AMD fórumokat és sok-sok hibáról szereztem így tudomást, mint pl. szürke-kék-fekete-zöld halál és különböző driver hibák, fagyások.
A kérdésem az volna, hogy ezek a hibák az új Catalyst-al vagy mással helyre állíthatóak-e vagy ugyanúgy előfordulhat most is pl. megmagyarázhatatlan időközönként szürke halál vagy fagyás és a közeljövőben nem is lesz rá gyógyír?
Ha a hiba mára már könnyen orvosolható akkor megvenném az 5850-et... De ha ezek a problémák még mindig aktuálisak és azok is maradnak egy jó időre akkor szerintem megvárom az új Geforce szériát mivel nem akarok kiadni 60-70 lepedőt egy olyan kártyára ami bár versenyképes de teli van hibákkal
Készséggel várom a válaszaitokat és a segítségeket mert rajtatok áll, hogy ismét ATI-s leszek-e vagy maradok 2.5 év után is Geforce párti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest