- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mobility HD5870 es vga-m. Ha D-Sub csatlakozóval kötöm össze monitorral tűéles tökéletes a kép. Viszont ha HDMI kábellel akkor már korántsem olyan szép a helyzet, ugyanez a gondom a HDTV - nél is. Kicsit homályos a szöveg nem éles a kép .... Ez mitől lehet, mert elég bosszantó, és nem találtam rá semmi megoldást , gondolom nagy eltérés nincs az asztali vga -hoz képest. D-Sub csatlakozó nincs a tv-n így azzal nem is tudom használnai csak HDMI vel. Ha valakinek van valami javaslata szívesen fogadnám.
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van a 2 vga val is, hogy HDMI kábelen ha összekötöm TV -vel vagy monitarral, akkor élvezhetetlen a minőség, nem tudom FullHD felbontásba sem tenni semmilyen módon. Viszont D-SUB csatlakozással nagyon szépen átviszi és tűéles a kép! Lehet ezt a HDMI problémát orvosolni?? A két vga: 1. asztali Ati HD4870 VaporX , 2. Laptop Ati HD5870..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest