- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Egy érdeklődő kérdés (gyártótól függetlenül). Miért nem tudnak IDŐBEN kiadni értelmes drivereket a hardverekhez? Mit csinálnak a programozók amíg a kártyákat fejlesztik? Biztos nem 2009. 09. 22.-én mondták a programozóknak, hogy csesszétek meg, holnap kész az új kártya, kéne hozzá driver.
-
plaschil
aktív tag
válasz
subaruwrc #820 üzenetére
Értelmét nem látom. Ami nem megy az nem megy. Grafikát, felbontást lejjebb kell venni. Most ha valami megy átlagban cirka 20 FPS-t azt tuninggal fel lehet ugyan tornázni 23-24-25 FPS-re. De mint tudjuk az átlag összejöhet úgy is hogy 0 és 50 között megy, vagy 10 és 40 között. Tök mindegy. 0-hoz ha 5-öt adok szaggat, 10-hez ha 5-öt adok szaggat. Szóval én a VGA tuningban nem hiszek, ha szabad így fogalmaznom.
-
plaschil
aktív tag
válasz
ProEvoFan #806 üzenetére
Én házon belül hasonlítottam össze.
S. Szabi
A tesztek bő többségében elveri a 4870x2 az 5870-et.Bici
Valóban várni kell még, de én azt hittem hogy legalább házon belül sikerül egy új Királyt szerkeszteni azonnal, nem 1-2-3 hónap múlva.Hát hogy néz az ki, hogy itt az új VGA, vegyétek meg most 100 kilóért, és majd csinálunk nektek drivert pár hónap múlva ha lesz kedvünk és akkor már játszani is tudtok vele.
-
plaschil
aktív tag
1. Ez a DX11? Mert akkor ez is egy humbuk mint a DX10.
2. A tesztek alapján elég gyenge. Gondoljatok bele, a 3870x2-őt egyből elverte a 4870.
Most a 4870X2 azért szépen elveregeti a tesztekben a nagytesót. És ne jöjjön senki azzal hogy 1 mag meg 2 mag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest