- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
cintula187 #31781 üzenetére
Fogalmam sincs róla hogy azok mennyire ragadnak vagy sem, mivel nem használtam még ilyent.
De [Itt] van kicsi leírás hogy mi a különbség a Gap Pad és a hővezető ragasztó között, és itt azt írják rögzítés szükséges.
De majd meglátod ha megjött, ha mégsem ragad veszel kétoldalas ragasztót és kész [link]
Ez mondjuk nem az átlátszó, de 3M legalább.
Legfeljebb törlik ha nem tetszik valakinek. -
kriszbon
őstag
válasz
cintula187 #31779 üzenetére
Ha olyant vettél mint ami a gyári hűtő alatt volt, akkor nem biztos hogy a süniket vissza tudod vele tenni, mert tudtommal az nem arra való hogy odaragassza.
A sünik hátulján többségében 2 oldalas hővezető ragasztó szokott lenni.
Nézz csak szét aprón, ott is írják hogy önmagukban nem alkalmasak, kell hozzá ragasztó.
Persze ha eleve kétoldalas ragasztót veszel, akkor semmi más nem kell csak az. -
Baryka007
addikt
válasz
cintula187 #31768 üzenetére
A gappadek ragadnak. Nem kell hozzá ragasztót venni ( Az ha megszáradna amúgy is csak szigetelne ) szóval a gapped úgy néz ki. Hogy a hátulsó oldalán van egy védő fólia kb. olyan mint a telefonokon a kijelzőn is amikor újat veszel az az átlátszó fólia. Noh ezen ugyan olyan van, leveszed róla. És akkor már ragad is.
-
Moonwolf
senior tag
válasz
Gyárira érted hogy kuka?
Egyébként honnan veszed? -
cintula187
addikt
válasz
GPU körül is tüskék vannak, akkor mind a 2*8 at újra kell padelnem.
-
Baryka007
addikt
válasz
cintula187 #31762 üzenetére
Ne haragudj, hogy nem jött eddig válasz. Hollandiába kellett mennem mert magánkereskedő vagyok. És noh lényegtelen...
Olyan vastag gap pad kell hogy elérje a hűtőbordát BŐSÉGESEN ... Hogy kicsit amikor összerakod a kártyát, összenyomódjon.
Nekem Back Plates 5870 van. Nekem a back platet kell hogy elérje pár MOSFet meg hasonlók... De én tele gap padeztem minden tranzisztort. A kártya hálás is érte nagyon. Sokat jelent.
Ne szedd le a gappedet, inkább legyen rajta. Mert ha nem ér össze a hűtőfelülettel. Akkor csak megsül magában, és odaszigeteled a hőt neki.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #31762 üzenetére
Időközben próbáltam tájékozódni ez ügyben. Erre tapasztalat szerint milyen vastag pad illik? 1mm elég? Főleg a CPU körüli érdekelne, hogy a túl vékony (0,5mm) kevés.
köszi -
Baryka007
addikt
válasz
cintula187 #31757 üzenetére
Gap padeld újra ! Mert megfognak sűlni... Az enyém 4 óra GTA V után zárt gépházban is 65 fok fölé nem megy ( a GPU a memeket nem tudom )
-
HSM
félisten
válasz
Normális a GPU-hoz képest a plusz 10 fok. Nem a memória, a GPU része az a hőfok.
-
Repsol600
addikt
válasz
Az sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest