- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13814 üzenetére
Amúgy a Gamet végigtoltad milyen a legújabb:S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat?Csak 2-órát toltam eddig.Ezelőttit nem toltam ki a Clear Sky mert bugos volt mint atom.Az egy tényleg kultusz volt átadta kitűnően a képzeletbeli zóna világát.
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13814 üzenetére
Hali.Ritka értékes ramot vettem amit lehet nyugodt szível 1080MHZ ig tuningolni.Sajnos 1066MHZ is meg van a probléma vele amúgy a ram nem nagyon számít kivéve ha Everest pontszámokat szeretne nézegetni az embör.Majd veszek valamikor 2év múlva valami Core i X 6-8magos procit, sokat nem áldozok rá a jelenlegire mert várok a megváltásra szerény véleményem azt súgalja,hogy 4mag Qad ról 4mag Core i7re váltani hülyeség akinek van már Quad rendszere majd a 6-8 magos éri meg mert ott aztán ha lesz rá cucc meglesz a különbség bőven persze oda már nemártana tényleg egy 2400MhZ es DDR3 ram
-
kasa85
őstag
válasz
TTomax #13805 üzenetére
Nekem is az összes Stalker ezt csinálja lagol + az alap GTA4 is.A kiegészítő ami most jött a hónapokban a motoros meg a másik az már nem mert a 10.6 javította nagyjából.A régit most nem próbáltam talán már az is zsír lett vagy nem,majd ha kijön a magyar felirat hozzá 40-év múlva kitolom még egyszer
Állítólag már ősszel már tolhatja aki várja a magyarítás hozzá.Bízok benne
-
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13795 üzenetére
Sajnos nem az első vagyok és nem is az utolsó
.Szerintem már lehet proci +lap+vinyó+ddr ram tipús hoz kötött ez az egész bohócság mert ez kellemetlen ilyen tudású gépnél az átlag FPS is nézve nomeg az árát is ,sajna ilyen kis szar lagok teszik tönkre a játszhatóságot,rengeteget ront az élményen.A King Arthur is fagy hegyekben ,C++,meg launcher,exe vel is, és ott is majdnem minden eredeti tulajnál megvan még ha ritkán csinálná, nem majdnem minden csata után mikor a térképre visszatöltene.Elég szar mikor fél órát stratégiázok egy csatán aztán nyerek ,én vesztek a végére pl:10db embert míg az ellen 400db embert, volt rá példa aztán mikor a térképre visszatöltene mert miért ne lehetne elmenteni csata közben
Töltés közben kifagyott C++ meg luncher. retek exe re hivatkozva utána vissza a játékba és kezdhettem újra és a jó arányom már szarabb lett jóval meg az a sok fél óra is amit elkúrt.. vele.Szerintem ott a védelemmel van a gond mert a virágbolti verzió jól megy állítólag aztán még vegyek eredetit vicc habár oszlanak e téren a vélemények igaz Gamestar - os játék nem nagy pénz az újságot meg élvezem már azért megérte a pénzét,de a rajta lévő játékért egy fillért nem adnék persze ha nem lenne vele gondom mert a sztori nagyon jó meg még nagyon sok minden.Azért vannak kivételek amire igenis áldozok ,de mindig is maximalista voltam ezen a téren ezért jól meg válogatom mit veszek mert ki nem szeretne új HD6xxx-HD7XXX szériát
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13785 üzenetére
Pedig jó nálam minden, ha nem valami Driver bug már megint igaz már akkori driverel sem ment normálisan mikor a game megjelent.Akkor untam az egész játékot az egyet átvittem az előzőt hagytam a mostanit meg kitudja még milyen nagyon az elején vagyok remélem jó lesz mint a legelső bár a grafika ahhoz képest hogy dx11-is van benne nem jött át nekem ez az érzés egyedül a villámok jönnek be a sötétben.
-
kasa85
őstag
Én is ezt használom jobbak az élek tisztább a kép ezáltal igaz némi teljesítmény kompromisszummal de nem vészes majd a Crysis 2 rácáfol azt jaj neked HD5870 vs GTX480
.Ez a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat mennyire lagolós fos olyan mintha rángatna vagy mi a csuda az elején kb: 10mp múlva a karakterrel elindulok befagy a kép kb: 5-10mp re és utána megy tovább.Mikor szaladok olyan min a Dirt 2 nél az a bizonyos kanyarban lagólás rángatás vagy mi a csuda efektnek nevezik ezt
Ennél még a diafilmek is folyamatosabbak ha gyorsabban tekered folyamatosabb lesz a megjelenített kép.
-
kasa85
őstag
válasz
Gerisz #13780 üzenetére
Értem köszi
.Nekem is csinál ilyeneket sajnos játékok alatt,de a gpu-z nem ment nekem ezalatt.Már régen is írtátok ha jól emlékszem,hogy a ventit lefixálva nem csinálja ezt a lagolós problémát, állítólag segített valakinek.Én a hő hatására állítottam a ventit ,így legalább Extrem Burn terheléssel sem lépi át a 78C fok-os küszöböt.MSI Afterburner használók erre a célra.Szeretném tuningolni a karit csak ez a szemét Gigabyte lekorlátoz Max GPU:900MHZ Mem Clock:1300MHZ -re.Fesz emelés nélkül 1.16V-on max eddig satabíll Gpu:925MHZ Mem Clolck:1250MHZ-en tökéletesen lefut.Felette már kockásodás extreme burn lefagy kilép stb,stb.Biost félek állítgatni mivel garit nem szeretném elveszteni meg a Bios Flash elő progik mind Angol nyelvűek és totál nem értek hozzá
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Érdekes amit olvasgatok,hogy létezik a mikrólag a venti fordulattal van párhuzamban
Talán nem kizárt annak a lehetősége,hogy amikor a venti felpörög akkor egyértelműen nagyobb feszt vesz el a karitól ezáltal a GPU-tól elvett fesznek köszönhető be ez a lagolás mert ezek szerint ha beállítom a ventit ahogy Sárpac-koléga írta akkor a venti folyamatosan azt a feszt kéri amekkora RMP-én pörög ezáltal nem ingadozik a fesz köszönhető a folyamatosságnak.A lehetséges fő okozója is meglehet akkor ezáltal a Windows bejelentkezés előtti fagyinak mert máskor pont ott volt az az eset amit párszor már kitárgyaltunk,hogy érdekesen felcsavar a venti hirtelen 100%-ra.Ezt már nem tapasztalom érdekes,de akkor lehet,hogy felpörögne csak az ujj drivereknek köszönhetően javítva lett,de lehet a búg megmaradt csak feszt nem enged és felpörögne csak fagyiba átmegy az egész talán így fixálták a bejelentkezés előtti furcsa venti felpörgéses anomáliát
Illetve még egy help.Valakinek megvan a King Arthur Game mert radomokba fagy valami C++ meg Launher exe hibákkal eredeti Gamestar-os,és egyre idegesítőbb mert már minden csata után mikor visszatöltene egy kivégzett csata után a térképbe lefagy launcher vagy az a retek C++ hiba miatt.Azt írják a Virágbolti verzió nem csinál ilyeneket érdekes,ha van valakinek tanácsa megköszönném mert már nem tudom mit csináljak a beleölt 70-órámmal és telepítettem C++ és az sem segített.Sokan panaszkodnak ezzel a hibával főleg Angolul amihez még nem nagyon értek majd talán egyszer
-
kasa85
őstag
válasz
Gerisz #13634 üzenetére
Köszi .Amúgy az ilyen hibás terméket cserélik emiatt?Annyira nem zavaró mer eddig 2x halottam max 2-3percig.Végül is mi lehet a fő okozója az tudod, mert az tudom hogy a tekercsek körül van a cinkos,de ez esetleg nem káros a karira nézve hosszútávon mert akkor megvan a kékhaláljaimra a probléma.
Ha Zámbó Jimmy koncertet adna a kari biztos én fizetnék,hogy elvigyék
-
kasa85
őstag
Szia.Nekem is szokott nagyon ritkán csinálni ilyen sípolásokat nagyon válogat inkább játékoknál csinálja ezt.Tuti teszt,ha gondoljátok próbálja ki más is.Akinek meg van a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nevű játék elindítod aztán a menüben már ezerrel sípol a vga érdekes mikor a játék elindul akkor abbahagyja a sípolást kerregést a lényeg hogy a menüben legyél tuti kapsz egy ingyen koncertjegyet
.Akár milyen Ati kártyám volt tuti nótára kelt nem azért mert hude jó a game
Másik táppal is próbáltam úgyhogy 1000% a kari koncertezik.Tény,hogy lehet más is esetleg az a jele ha a táp csinálja hogy száradnak a kondik gondolom nem mai darab,vagy akkor ha nagyon csúcson járatod a tápot vagyis majdnem 100%ban ki használod, ha nem akkor mindenféleképpen a kari lehetséges a fő zajhatás okozója.
Végül is annyira nekem nem zavaró mert a 10db 12-14cm-es ventik lenyomják a kari sípolós hangját + az DTS 5.1 házimozi hangfalszett kakaón egy kis szomszéd üvöltésével megspékelve tuti gyógyír
-
kasa85
őstag
válasz
kasa85 #13539 üzenetére
Már meg is találtam a hibát.Az Ati Catalyst Control Center -ben a 3D fülön belül az Enable geometry instancing mellé pipát kell rakni most már tökéletes.Amúgy ezt az opciót azért kapcsoltam ki mert a Metro 2033-ban elég fos csíkos árnyékokat eredményezett pl:a tábortűz ahogy égett a fénye rávetődött a falra a fal árnyéka meg a földön falon csíkos árnyékot eredményezett ami nem igazán volt szép ezért off de ki gondolhatta volna ez a baja
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Akadt egy kis anomália az King Arthur játékkal kapcsolatban.Ati Catalyst 10.6-ot használok,nem tudom valamelyikőtök próbálta már e az új driveral de a képen láthatjátok teljesen játszhatatlan az egész Game.Olyan mintha háromszögek lennének meg megnyúlt szürkés barnás textúrák érdekes
Eredeti Gamestar-os a játék friss patch a Steam-en keresztül lejött ezért gyanakszom a Catalyst10.6 ra,de azért ki kérem a véleményeteket hátha megint nem volt szokásomhoz híven szerencsém,mivel az IPS monitorom is 2hét használat után lefüstölt,épp pénteken
A falnak nekidőlt még meg sem ütődött és leverte a lakásban a biztosítékot azóta nem kap áramot valami zárlatos lett benne.Előtte 1-2 órával megjelent egy pixel hiba utána kettő egybefolyva ami 1 óra használat után az egybefolyt kettő pixelhiba eltűnt de az 1pixel hiba megmaradt körülötte lilásodást is ki lehetett venni főleg fehér háttérben érdekes,remélem sikerül kicseréltetni, az iponba bevittem mire kizavartak vigyem LG szakszervizbe mert 3-napos csere gari megszűnt az LG szak szerviz további feladata megcsináltatni kicserélni a terméket
Kicsit mérges voltam mivel a 18-ker ből BKV val a böhömnagy dobozávak együtt a kezembe elcipeltem az ipon-ba a 9-kerbe utána tovább a 13-ker LG szervízbe ami bezárt mivel Péntek volt és 4ig voltak nyitva hát ez tiszta téboly vihettem haza most ott rohad a sarokban 60ezer ft ér
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T #13388 üzenetére
Eddig én sem bíztam az auto beállításokra,de kilestem melyek azok a feszültségek amiket megpiszkál nagyon ezért amit nem találtam fontosnak azt auton hagytam a többit belőttem kézzel a megfelelő értékre remélem így már jó lesz.Majd kiderül háta a ramokat kellet volna beállítani kézzel és akkor végre nem fognak kellemes meglepetéseket okozni a kék képernyőkímélők
CPU Vcore feszt 1.39V adtam neki Bios-ban.Figyeltem a valós legmagasabb feszt és 1.36V fölé nem ment ez a biztonságos határérték amit a gyártó megadott.A proci 1.45V ig bírnia kéne minden egyéb meghibásodás nélkül,fő hogy legyen ezalatt a feszültség alatt megfelelő procihűtő.(PL:Mungen:2,vagy vizes block)Egyéb ilyen energia mizét kikapcsoltam mert egy a teljesítményt rontja,kettő ettől is tény hogy fagyhat a gép ez volt az első amit kilőttem.
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T #13373 üzenetére
Végül is tény,hogy a lapkák különböznek,és teljesen más értékkel működnek ez igaz.Ami jól jön egy kis kiindulási pont mivel a refekel szórakoztam vagy egy hónapot meg a a ram feszekel.Vcore stb,stb(+ Sacee kolega segítségét is alkalmaztam a Bios ban ,és az sem).Most a CPU Vcore-feszt álitotam saját értékemhez ,a Dram Voltage:2v-ra,és hozzá tartozó refeket is,utána a CPU PLL mindenféleképpen mert a szemét tuning hatására átlépi elég szépen a biztonsági küszöböt ezért a alap 1.5v ra fixáltam,a továbbit hagytam auton azoknak legalább biztonságos értéken belül vannak,és majd emeli ha akarja,de jól működik nincs tulfeszelés ahogy elnéztem.Amit kipróbáltam a kép alapján a déli híd magja nem volt megemelve alap 1.1v volt most a második értékre raktam, vagyis eggyel magasabb értékkel toldottam meg, ICH Core:1.4V hátha ez volt a ludas + a Beta bios letörölve az elemet kivettem reseteltem az ellem helyén az alaplapon a lábakat össze zártam csavarhúzóval,talán az is segíthet.Majd meglátjuk, jelenleg stabilnak tűnik.Ja igen még a mem hez tartozó értékeket is beállítottam 5 . 5 .5 .15-re hátha itt a pont.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #13365 üzenetére
Csináltam már azt is,ezeteltem ,elemhelyén csavarhúzóval összezárás a lapon a lapos elem helyénél ,hogy teljesen töröljön mindent és az sem jött be.Most a legújabb bios van fent a lapkán a Beta de az sem jó csak Windows 7 nem felejti el a jelszót mert a laphoz tud igazodni azért használom ezt a biost, a nem béták is ugyanolyan gyengék.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13364 üzenetére
Egyetértek
Az az igazság hogy ez a legjobb topic hálaistenek hogy Atit vettem mert itt segítenek az embernek még a témától eltérően is.Sajnos ezek topickjlyába hiába írok vannak bejáratot emberek írok oda azt lese szarnak vagy egy benyög egy okosat hát sokminden lehet azt én is tudom ,de talán jól jön egy kiinduló pont.
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #13362 üzenetére
(OFF)Köszi a hasznos részletes képeket lemásolom azt jöhet a teszt amúgy sokféleképpen beállítottam már a biost a Dram Voltage:2v fixálva ez kell alap ból neki,CPU Vcore 1.4V persze a valóshoz állítottam mert az csak max1.36v ami bisztonságos még ,a pll is le fixáltam 1.5 re ha auton hagyom képes 1.75v adni neki ami veszélyes már 1.6v felett is.Auton hagytam mindent ezen kívül majd be állítja maga amúgy voltak értékek midnennek megadva sokféle is,de az sem segített,játszottam a reff ekel stb hagytam had vigye a ref értékeket maga mikor állítottam úgyhogy passz,de a tiedét letesztelem hátha jólesz
.Még egyszer köszi.
-
kasa85
őstag
válasz
tom_tol #13357 üzenetére
Igen én is így látom mivel a legjobb a York procik alá a p45 lapkák mint az enyém is,és tegyem hozzá 4,5GHZ et is ki lehetne sajtolni megfelelő hűtéssel csak ahhoz jóval kisebbnek kéne lennie a Vid nek nekem sajna 1.3v.Tény ,hogy valami nem klappol ,de semmi meghibásodást nem találtam annyit teszteltem a gépet,hogy Pesten mindenkinek a gépét már letesztelhettem volna A tól Z ig és csillogna nimt a gyémánt a legrejtettebb zugokban is.Táp biztos jó mivel 2db ugyanazzal a hibával érdekes lenne.A proci Prime95 napokon át ment fagyi nélkül,de mikor gondol egyet Windows bejelentkezés előtt kifagy terhelés alatt nem mikor már bejelenkeztem,és rá eresztettem a világ összes teszt programát
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13354 üzenetére
Király lapcsere is
Ez a PC olyan mint egy feneketlen kút dobom bele a pénzt és mégsem úgy megy ahogy kellene
.Amúgy a ramok már egy jó ideje megvannak,és az előző Core 2Duo E6750 es procimhoz is ez a ram volt a gépben,érdekes ott nem fagyott a gép ahogy megvettem a Q9550 procit érdekes módon előjött azon kívűl maradt minden alap a gépben,ram,alaplap stb.A Proci ráadásul még a feszt is kéri mint atom pedig direkt ezt a Yorkfield et választottam mert jól tuningolható megfelelő hő és fesz miatt.Lehet inkább Core i 7 et kellet volna vennem mert az ára majdnem ott volt a 920náll,csak hát ott a ram alaplap amit még cserélni kéne és venni egy másikat core i alá,bezzeg az Amd megcsinálta úgy hogy még a 6magosa is menjen a jelenlegi foglalatában
Köszi amúgy köszi a segítséget csak egy kicsit nagyon bosszant ez az egész, bezzeg ha gazdag gyerek lennék
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13349 üzenetére
Ahhoz még nem igazán nyúltam létezik,hogy ott a gond,érdekes 1napig teszteltem azt is mem tesztel a legújabbal és semmi hiba,érdekes a gépet a tól z ig át vizsgáltam bios, légypiszok,miegymás.mindent leteszteltem vinyókat is még azt is amit nem kellene hónapokon át, és mindig ott vagyok ahol a part szakad.A végén táp lett a gyanús mert arra nincs teszt progi hanem multiméter fesz tesztelés stb azt kiderült a tápom is hibátlan
Hát belefektettem 30000ft ot a pénznyelőbe azt tessék lássék ugyan az a fos mint eddig.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13347 üzenetére
Hali.Adok egy linket az ipon-tól rendeltem:
http://ipon.hu/webshop/product/thermaltake_toughpower_tpx_775m_775w/140844Amúgy néztem olyat is amim ott van a szekrényben Gigabyte táp már 3-éves széria és 40000FT
Igaz elég kemény hűtése van iszonyat szép kék ledes világítással ki és be kapcsolható halk hűtéssel, és réz bordák látszanak benne ami nagyon filínges,de ennyit már nem ért meg nekem a Gigabyte táp, kicsit drága volt akkor is mikor vettem ,de hát ezt erőltették rám 2. 1/2 éve igaz 2db 8800GTX-em lett volna a gépben ha meglett volna rá pénzem így felesleges volt a 800W mind idáig még most is,de ki tudja mit hoz a jövő.Talán megnyerem az ötös lottót
Bizakodom a 6870ben és máris 2 re be is nevezek
-
kasa85
őstag
(OFF)Sziasztok.Nos megtörtént a nagy tápcsere nagy nehezen
.Erre a termékre esett a választásom azt mondják nagyon jó választás volt majd kiderül huzamosabb használat után szerintem még 2db 5970 est is ki tudja hajtani.THERMALTAKE Toughpower TPX-775M 775W .A másik tápnál kiderült semmi baja se púpos kondi,sem fesz gondok,hőmérséklet is okés,tiszta belülről ha valakit érdekel eladom doboz minden tartozékkal együtt cd lemez,leírások,vászon csomagoló amibe a fölös vezetékeket lehet rakni.GIGABYTE ODIN PRO 800W (GE-KM800A-D1 MODULÁRIS)privibe ha valakit érdekel.Az új tápnál is fagyott a rendszer vagyis szép kis összegért felesleges vásárlást csináltam mert a gigabyte-ot még tolhattam volna minimum 3-évig mert alig 2.1/2-éves és a tartalékának felét sem használtam ki max 450-500w, igaz legyen több mint kevesebb a szufla én így vagyok ezzel
A procináll lesz a gond mert a Vcore feszt auton hagyom akkor nincs fagyi még 1-hét után sem,de elég nagy feszt tol neki 1.36v fölé nem akarok vele menni mert degrantállódni fog vagy mi a csuda.Még várok a Core i 7 el mert jön az új foglalat is a lapokhoz nomeg a 6 mag ami érdekel,de még idő kel neki legalább 1-2év azt jöhet mert az lga 1366 is úgy tudom változni fog egy másik foglalat ra majd kiderül.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13233 üzenetére
Hali.Pont ilyen szettet vettem az ipon jóvoltából 2350ft ér Belink márkában.Egyedül a mikrószálas törlő kendőt tartottam meg mert jó lesz sokáig,+ simára csiszolni a panelt
Amikor megszárad állandóan csíkos marad e felvitt teljesítmény és szárazra törlését követően is az Ioncserélt vizet most próbáltam ki mikrószálas törlőkendővel és lás csodát olyan tiszta lett,hogy még a dobozból kivett állapotokat is megszégyenítette és csíkok egyéb foltok nincsenek.Amúgy köszönet a Help-ért.
-
kasa85
őstag
válasz
DrJános #13166 üzenetére
Hali.Most végeztem hálaistennek sok volt ez a 24óra meló,de ha gépeztem volna
A Clin lemosó szer utána néztem sokan ezt használják,de azt olvastam szakemberektől,hogy ha Clin el mosom vagy egyéb hasonló csodaszerrel akkor szép fokozatosan le szedi a védő réteget ami tulajdonképpen spéci módon a gyárban rá párologtattak ezáltal romlani fog a monitor képe + tükröződés mentesítése stb,stb.Direkt emiatt cseréltem át egy IPS panelos moncsira mert a Benq G2220HDA monitorommal elcsesztem aztán meg jól megtöröltem picsatörlővel (WC papírral) azt karcos lett nagyító alatt a panel az erős súrolgatásom miatt,a cserét nem bántam meg ég és föld a sima TN paneltól nem is volt vészes az ára és nem csak analóg bemenetes ami rontaná a képet(LG FLATRON W2220P IPS)Kb 60ezer + valahány száz forint volt és még jól is dukál a Gigabyte 5870 es karimhoz sajnos egy gondom van vele natív felbontása kisebb mint 1920x1080p a 5ms az meg lényegtelen mert játékok filmek alatt úgy tudom ezt már nem lehet érzékelni, a 2ms meg feleslegesnek tarom csak marketing, villogás az egész + IPS TN panellal nem nagyon találtam volna 100ezer alatt volna ilyen tudású monitort.
-
kasa85
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkitől
.Szerintem maradok a Desztilált víznél + mikroszállas törlő kendőnél ha megszárad nem lesz foltos akijelző mivel a desztilált víz nem tartalmaz vízkövet ásványi anyagokat ami megszáradás után nyomot hagyna nemrég olvastam.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13128 üzenetére
Pontosan minél kisseb az energia felvétel annál kevesebb a hő,ha ez másképpen is lenne +100-200ft os többletet még ki bírok fizetni villany számlára,de első sorban a hőtermelés érdekel ebből a szempontból.Szerinted lehet LCD monitor ioncserélt vízel tisztítani mert fosok,hogy megint valami spéci folyadék le eszi a tükröződés mentes védő réteget a moncsimról az előzőt is ezért dobtam mert sikerűlt letisztítani hatásosan
.Méreg drága szer meg az istenért nem száradna meg úgy,hogy ne hagyna foltot maga utána ami 2000ft os csoda szernél ez elvárható lenne ,de állítólag a desztilált víz jó hozzá mert foltmentesen szárad,gondoltam hátha te tapasztaltabb vagy ezen a téren nem úgy mint én hogyan lehet egy LCD monitort haza tisztítani.Ha más is tud ebben segíteni megköszönném csak minden féle infót olvasok és nem tudok eligazodni rajtuk.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13119 üzenetére
Plusz hőtermelésben is sokat számít mert ha nem veszi vissza jó 20C fokkal melegebb a karin a GPU+ a Memóriák ami sokat számít 30C fokos szobában.Mostanában ritkán játszom így felesleges pörögnie inkább filmezek,de most az ujj LG IPS CLD monitoromnak hála megjött a kedvem a játékokhoz is,épp most tolom ki a Crysis Warhead-ot, igaz már harmadjára,de élvezem hogy magyar hangon fúl grafon tolhatom csak itt is nagyon sűrűn le esik az fps 1re mintha a felvetett lagolos probléma itt is fennállna,majd 1év azt ezt is orvosolják igaz akkor már a 6xxx re várjuk a csoda drivert hasonló gondokkal.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13108 üzenetére
Köszi.Vicc ami már ezzel a fos driverekkel van nem hiszem el hogy még a 2d 3d profilt is elbaszták,és ami a legszebb hogy a 10.5 nél is ez volt a helyzet nem értem mi alapján javítanak ha az újabb driver ben nem tudták ezt orvosolni lásd 10.6 + még jobban haza vágják a játékélményt teli bugokkal lényeg hogy 5% ot teljesít jobban a Crissfire biztos úgy vannak vegyél kettő karit paraszt majd arra talán javítunk
.Remélem ezeket a tanuló driver készítő szutyok bandát kitakarítják mert már kezdem unni ezt a csoda driver mizériát tiszta olyan mint a Magyar parlament mindenki ígér mindent fizetünk is nekik de csak a pénzt viszik az ígéretek meg még mindig a jövőbe burkolódzik amiből sejtésem szerint nem lesz egy lofa.. sem csak paraszt vakítás az egész.Na mindegy nem panaszkodom mert rögtön beleharapok a világítós billentyűzetembe mérgemben
Remélem valamit találnak erre mert eladom az egészet azt marad a canga legalább nem kell várni a csoda drivere új sader meg még mi egyebekre hogy lehesen türhető hibafaktorral játszani mert az már több mint amit tűrni lehet kéremszépen ez vicc közel 2011 fele
-
kasa85
őstag
Sziasztok.Egy kis help kéne.Ha a karit húzom nem esik vissza az órajel az új driver ek miatt valamit tudtok dobni mert 900mhz 1250mhz re szeretném tolni ezeket a beállításokat,legalább mennek alap feszen no meg a gigabyte eddig engedett tuningolni maximum amit tudok GPU c: 900MHZ Mem c: 1300mhz.Most 10.6 al nyomom szerintem ez is egy hulladék driver sok a bug még mindig a 10.5 egy fokkal jobb volt csak mind két driver esetében az istenért sem akar tuning hatására 3d-ből 2d-be vissza venni Winfos alatt az órajeleket.Segítségeteket előre is köszönöm
A kari alap feszen azt hiszem GPU Clock:925MHZ Mem Clock:1250MHZ et tudott utána ha feljeb toltam a gpu clock ot kockásodott vagy elsötétűlt a kép extrem burn alatt kb 15perc alatt.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13086 üzenetére
Hát igen.Mondjuk én általában a felszereltségét nézem + a hatásfokát sokan meg inkább a valami disco mulatót csinál a plexit házából vagy ilyet is vásárol,mindez szép és jó,de szerintem felesleges + pénz kidobás, szeretem setétben tolni a játékot és nem a fényeffektusoktól amit a gépház ont ki magából megvakulni
Amúgy a kis Haf ot akartam megvenni de maradt ez amim van inkább ezt választottam mert ugyan az a hatásfoka ,felszereltsége,felépítése + kapsz hozzá egy két okosságot és mellesleg 4000ft ot nyertem rajta árából vettem ventit legyen mivel szárítani majd a hajamat
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13084 üzenetére
Azt hittem most vetted azt is.Sebaj jó a mostani házad csak mostani körülményeket megnézve a frissebbet választanám meg + olyan cuccokat adnak még amit haf házakhoz még nem is adnak videó kari fölé fújó vagy szippantó venti állást adnak meg egy rahedli csavart amivel még a plafonra is rögzíthetem a gépházat így legalább nem kelti a porszívó érzését mert hangban nagyon ott járok
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13076 üzenetére
Nekem se lesz keretem 3db 5870 es karim max2
Na jó bankot robbantok és jöhet a trió
Inkább valahogy 650-800W között nézek tápot ki tudja még,hogy Ati melyik irányba fog elmozdulni fogyasztás terén.Lehet kapunk egy überbrutál 6xxx vagy 7xxx szériát ami fermit megszégyenítő atomerőművet igényel.Ami lényeg semmi sem biztos ami még biztos
Remélem érted
A házat csak azért kérdeztem mert nekem jelen pillanatban a frissebb kiadása van meg Cooler Master CM 690 II Advanced.Sajnos az 5970 et elfelejtheted ha egyáltalán terveztél olyat mert ezekbe a gépházakba sajna nem megy bele majd jöhet a lángvágó vagy egy fermi kártya majd kiolvasztja a helyét
Helyedben az ujjat választottam volna amit én is beszerváltam mert teszteket nézve a Haf házakat elég szépen beérte + rengeteg hibát orvosoltak mint ami jelenleg neked van meg sok ventit is bele lehet préselni ami nálam nagyon fontos volt,szegény szomszédok
.Szerintem így is jó konfigot választottál,de majd egy sőr mellet majd zokoghatunk mit mutatott fel megint a Crytek a Crysis 2 jével,bizakodom hogy jó lesz nem egy foss port lesz mert akkor rakhatok alá 4 HD5870 et akkor is fostalicska lesz.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #13064 üzenetére
Hali.Jó kis cucc
.A gépházad Cooler Master CM 690 II Advanced?Vagy a régebbi típus?Látom Labtec 5.1 hangszettet is vetél nekem is az van.Ahhoz képest,hogy Tesco gazdaságos volt mikor vettem 12000FT ért 2ével ezelőtt k... jól szól megérte bőven az árát.Tápot milyet vásároltál mert még mindig táp cserén vagyok
Helyedben egy dtk Computer világítós billentyűzetet vettem volna most én is ilyenre dobtam ki pénzt, fényt csinál a sötétségben és még lámpát sem kell kapcsolni
-
kasa85
őstag
válasz
TomiLi #12915 üzenetére
Köszi.Az ára miatt elég jó választás lehet csak a márkáját nem ismerem ezért félek tőle megvenni nehogy hozza a nem elvárt szintet.Maradok inkább 700W felett biztos ami biztos legalább nyugodtan bővíthetem a gépemet ,vinyó + venti stb.Majd veszek valamikor 1200W-osat ,hogy a porszívót is ráköthessem
Köszi a help-et
-
kasa85
őstag
válasz
Zoo123 #12914 üzenetére
Köszi.Mindenféleképpen átgondolandó az öt év gari miatt akkor biza nem lehet szar alkatrészekből összeállítva ha öt év garanciát adnak a termékükre.A tápos topic ba tettem fel kérdést,de egyértelmű választ nem kaptam csak egyet,de mint mindig itt mindig megkapom a kielégítő válaszokat
.1000 köszönet mindenkinek
-
kasa85
őstag
válasz
Zoo123 #12843 üzenetére
(OFF)Köszi így már minden világos.
Akkor érdemes lenen egy 80+ ost venni?
Mert a tápot legalább 3-5évig leszeretném tudni.
Nvidiát meg elnézve nem hiszem,hogy valamikor is veszek mert zabál mint annak a rendje + fűtis elég szépen, kettőt meg el sem tudok képzelni mire képes.
Lényeg,hogy legyen a táp bebiztosítva CF re azt lehet tuningolni ahogy szájízem megkedveli meg ahogy a pénztárcám majd elbírja. Max amit még ki bírok fizetni érte 30000Ft lehetőleg minél jobbat ebben az árkategóriában minden szempontból.
-
kasa85
őstag
Rendben.Majd hídba lemegyek azt úgy talán nem fulladok meg
.A monitora meg vigyázok nehogy arra is kerüljön egy kis zölborsó főzelékes képernyő kímélő
Na sziasztok majd holnap este jövök ha túléltem írok vagy ha eltudom olvasni az írásomat a monitorról.
Sziasztok.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #12831 üzenetére
Muszáj
Nálam ez hagyomány hülyeségből jeles leülhetek
Na mentem szülinapozni keményen most tapossuk a 25-öt.Nembaj majd negyven évesen vissza emlékezem ezekre a nosztalgia időszakokra.Addigi sziasztok éljen a topic.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #12821 üzenetére
(OFF)Most fogom azt is megcsinálni végre már jobb idő van ideje volt, készítem is elő az Atis matracomat
Igaz most nem fuvaroznák vele mert félek még a szél lekapna a nyeregről
Kicseréltetem a hengert csapágyas golyókat azt nem kel BKV vézni.Így talán meglesz a 7xxx re vagy a 8xxxre is a lovetta,én csak hátra dőlök azt élvezem amit megvettem és nem a BKV nak jótékonykodok
Most belegondolva hát a hátra dőlést inkább mellékelem mert a számítógépes székemnek is kampec Crysis alatt eltörött azt volt bukfenc egér meg a szoba sarkában ,most a konyhás széket használom az inkább hasonlít egy villamos székre,de legalább nem ment szét majd a volt tápom rákötöm a karjára azt jöhet a kiv.....
Majd azt is veszek atis kivitelben had szokjam.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #12821 üzenetére
Hát nem
Gondolok a jövőre is
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #12815 üzenetére
(OFF)A hatásfok tulajdonképpen azt jelenti,hogy teljes100% os terhelésen pl:75% ra képes?Vagyis a 750W a 100% és a 75% áig lehet kihasználni gondolom én a többi elmaegy hő fórmályában.Mindenféleképpen olyat nézek ami majd a 6xxx szériát ,és az utána következőt is kiszolgálja mert 3-5 évig nem újítok tápot szerintem addigra már 8xxx széria is megfordul addig is nem szeretnék a teljesítményével vacilálni.
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #12804 üzenetére
Köszi
Egy kicsit sokallom az árát a tápodnak biztos ütős lehet,de ennyit azért nem áldozunk
Sajnos most vettem a Hd5870 em hez egy LG W2220p IPS moncsit így a keretem csökkent. Amit kinéztem gondolom 2 db GTX 480 vagy 2dbHd5870 vagy 1db5970 et talán elbír lehetőleg nem teljes terhelésen.A tápok ezek amit nagy nehezen kiválasztottam.CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
CORSAIR TX650W.A CORSAIR talán még jobb választás a kettő közül mert arra bő 80+ os teljesítmény produkál + van 1-2 okosság is benne. -
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #12795 üzenetére
Köszi.Ezt a cikket olvastam már, egész nap csak az adatokat halászom melyik a legjobb ár teljesítmény+minőség terén,de nehéz eset vagyok ha kell valamit vásárolnom
.Azért nézek legalább egy 700W tápot mert nem szeretném teljesen kihasználni a teljesítményét így kevésbé melegszik ,hibásodik meg + nehogy beszívjam pl:6xxx sorozatnál hogy a kétmagos többet eszik mint amit eddig eltudunk képzelni
+ meg a bővítés
.Legalább 3-5évig nem szeretnék cserélni tápot ezért parázok nehogy + költség legyen egy újabb nagyobb teljesítményű kártya esetén megint a táp csere.A jelenlegi:GIGABYTE ODIN PRO 800W (GE-KM800A-D1 MODULÁRIS)tápom már lassan több mint 3éves és szerintem kezd instabillá válni mert a kék képernyős gondjaim még mindig nem oldódtak meg csak csökkentek teszteltem mindent a géppel minden ok ezért a tápra gondolok Szacsee kolega utasításit is követtem bios beállítások terén,de az sem segített.Linkeltem egy képet amit mellékeltem már múltkor is,és elég gány munka a kidolgozottsága a lapkákon elég sórlyásak a forrasztások + bumszlik is ami nem is kicsit szembetűnő brutális
.Régen mikor vettem fa.. lefüstöltem mert fordíta sikerült bedugnom a kiegészítő kábelt ezért vissza vittem gariztatni és nagy nehezen 1hónap alatt kicserélték.Utána jól lebasztak mikor vissza vittem a teljes gépet mert más is hibázott a gépemben a 8800GTX em mert komplet gépet náluk vettem.Gondolom szemétségből kicserélték a tápot amikor ott hagytam tesztelni a 8800GTX em miatt, amit lefüstöltem tápot házilag ők megbarkácsolták gondolom mert a tápon elég friss forrasztások is vannak amit mostanában szétszedtem tisztítás céljábol,és a bumszli ón pöttyök is erre utalnak.Ráadásul egy helyen mintha össze lenne az elösztó tápkábelek forrasztva szerintem ott pusztult el a dolog mikor lefüstölt,még nem is csattant mert nem külső behatás érte nagy fesz stb sztem.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Lenne egy fontos tápos kérdésem.
Olyan tép kellene ami legalább 2darab HD5870-et ki tud hajtani vagy egy HD5970et,lényeg az hogy lehetőleg jövőt álló legyen, és ne legyen a teljesítményével probléma.Ezt azért kérdem mert hátha van valakinek 2db Hd5870el felvértezet rendszere összekötve.Max keret 30000FT lehet kevesebb isjeleneleg ezt a tápot néztem ki magamnak de nem olvastam,80+ os működést az adataiban ami szerintem megbízhatóságban fontos
HIEFTEC CFT-750-14CS 750W 27.539 Ft
Lényeg a legjobb ár teljesítmény+ a megbízhatóság.Előre is köszönök mindent.Még mindig hű Ati fan. -
kasa85
őstag
válasz
LEON-T #11573 üzenetére
Szia.Próbáltam,de sajna Windows 7 re nincs csak Xp Windows 2000.Azt olvastam,hogy állítólag RGB kábel miatt nem látja a Hertz eket mert nem viszi át a tulajdonságokat a monitor helyes frekvrenciájáról valami ilyesmit olvastam.Ezen az oldalt azt mondják van megoldás,de sajna nem tudok megfelelően Angolul és emiatt nem is tudom alkalmazni,valami buherálást kell végre hajtani azt állítólag menni fog RGB kábellal is nem véletlen raktak rá bemenetet a moncsira,kép minőségben vetekedne egy IPS el is igaz élességre picit hátréb van mint egy LCD ,de szinhűség+ fekete+látószög ben király RGB kábellal meg az élesség is az LCD ék közelében van,csak sajnos max 60 hertz en akármelyik felbontáson.1600x1200 (100Hertz en tolnám)sajna itt is 60Hertz a max,és a felbontásom nak is itt a vége mikor 2000 fölé is lehetett menni vele max 85 Hertz el.link:
http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/interfacing.html#vga_5bnc -
kasa85
őstag
Sziasztok.Nos megint problémába ütköztem
Van egy monitorom ami CRT Sony Trinitron G520 as típus.A gondom vele a következő linkelem amit irtam a crt topic ba csak eléggé kihalt,és válasz nem kaptam még rá.
Link.
Sziasztok.A segítségetekre lenne szükségem.Most vettem egy Kolink RGBKábel HD15M/5BNC 1,8m .A gond vele a következő.Windows = x-64 Proffesional om van és nem találja a monitor Drivert Általános nem PnP képernyő ezt írja,és max 1600x1200 ig enged mindent max 60hertz en ami elég bántó.A kép nagyon gyönyörű,de már mindent próbálltam de az istenért sem tudom felrakni a monitort pedig a sima D-Sub kábellal felismeri most a monitor a (RGB-kábellal) imput 2 van a D-Sub imput 1 en jelenleg csak SRGB van rákötve imput 2 őn.Léci segítsetek nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.
Próbáltam kényszeríteni a monitor tulajdonságokban ati driver ben is van egy ilyen funkció léci,ha valaki ütközött ilyen problémába segítsen.No mentem aludni éjszakás voltam délután 2 körűl jövök fel ide,addigis köszönök mindent+ érdemes lenne a 10.4 drivert lecserélnem 10.6b re?Mennyire stabil illetve látom változások vannak bőven főleg pozitív irányban hajrá Ati
-
kasa85
őstag
válasz
Sefi84 #11501 üzenetére
Végül is 5850CF is komoly eredményeket tolhat amelyik Game kihasználja 5890 nél biztos valamivel gyorsabb 30-40%al.Lehet én is veszek még egy 5870 et és mehet a CF,de szerintem maradok a 6xxx sorozatnál nemsokára jön aztán kíváncsi vagyok rá mit alkot ha jó azt ha nem akkor 5870CF addig valahogy megpróbálom kihúzni valahogy
-
kasa85
őstag
válasz
kimi02 #11499 üzenetére
Nem figyeltem
Akkor használd egészséggel mert jelenleg nincs az a feladat amivel a York procid 4GHZ- en ne bírna megbirkózni.Jelenleg nekem is az van,igaz 3.74GHZ en tolom mert kicsit magas a vid-je (1.3V), és nem szeretném szétfeszelní,de nem melegszik a kicsike elég hűvös 60C alatt van 100% terhelés alatt ,majd ha lesz szükség adok nekije 4.0GHz vagy afölött,de egy darabig jó lesz így nekem.A hűtőnk egyforma, jó választás volt a Mungen 2 az biztos nem kell még tuning hatására sem félni,hogy pirítós kenyeret lehessen majd sütni rajta
-
kasa85
őstag
válasz
kimi02 #11494 üzenetére
Szia.Igen kihajtja mivel a Corei 7 illetve a Corei5 procik semmivel sem tudnak többet játékok alatt max ritkán 3-5% al,Corei procik konvertálás csomagolás szintetikus tesztekben jobbak mint egy Q9550 es proci max 30%-50% között + jobban tuníngósak a Q9550 Yorkfield procik.De mindig azt mondom,ha teljes pc-re szeretnél beruházni válasz az újabb platformból mert az a jövőbíztosabb.Ha pedi P45 ös lapkád van és abba szeretnél beruházni+procit ,és +jó DDR 2 memóriáid is vannak akkor felesleges új lap+ram+proci venni a Corei procik miatt mert anyagilag sokba jön ki. Én feleslegesnek tartom jelenleg mert csak játékokhoz használóm + 4mag ról 4 mag ra azért a 2-3% ért játékra feleslegesnek tartom átérni csak mert Core i 7 inkább várok mikor normális árban jön egy 6magos vagy egy 8magos + hozzá a normálisan megírt játékok kb 2év azt megéri váltani addigra a Core i lapkák is olcsóbbak lesznek több választék lesz stb,stb.Plusz jön az új PCI e foglalatok is ami jobban kihajtja a VGA kártyákat,sata csatlakozók,meg egy jó pár újdonság.És hozzá teszem sajnos kérdéses az új platform is mert az intel valami újat eszelt ki már megint újabb foglalat,+ proci a 1156lga 1366lga leváltására.Az új platform ba bele lehet tolni a borsós áron kapható 6magos procit ami 200ezer fölött van ,de a lapkák még korlátozottak tuníng szinten,és nem tudják kihajtani mint egy Yorkfield vagy egy Corei5 ös procit tuníng ban.Ha mindenféleképpen Q9550 re szeretnél váltani akkor ezen az oldalon megkapsz minden kielégítő válsz:http://prohardver.hu/tema/intel_core_2_quad_yorkfield/friss.html#msg8818, mert én is itt olvasgattam tanulgattam a túningos dolgokat.Egy Q9550 hez számíts egy P45 lapkát mert abba megy a legjobban az alá ne adj helyedben egy Gigabye-tot választanék.
-
kasa85
őstag
válasz
szacsee #11462 üzenetére
Szia.Nos nem szeretném még elszólni magam ,de mióta beállítottam a Biost azóta egyszer sem volt fagyás két dologra tippelek az usb-és dologra,vagy a Cpu Termination+ hozzá tartozó ref ek-re, mert autón ki kísérleteztem és az alapján kézzel belőttem amekkora feszt adott magának.Még egyszer ezer hála érte megspóroltam ezzel sok kínszenvedést,és gazdagabb is lettem ezáltal minden téren.+ Mindenkinek hogy elnéztétek nekem,hogy az adott témától eltértem, és az értékes hozzászólásotokat segítségeteket.Az Ati legyen veletek(velünk)
-
kasa85
őstag
Szerintem nézd meg a kábel nincs-e megtörve mert az okozhat elméletileg ilyet.Ha a kép már volt a Windows is felállt nem fagyott ki akkor ott a kábelekkel lesz a gubanc.Én ijenkór a billentyűzeten megnyomom a Num Lock-ot kis fény jelzi ha be van kapcsolva kapcsold ki be ha be van, de nem kapcsol ki vagy nincs és nem kapcsol be lefagyott a rendszer akkor a bill sem működik ha igen nincs fagyás.Ha jól látom egy karink van a felpörgés normális nekem is szokta ezt csinálni Windows bejelentkezés előtt no para
Esetleg a kari másik csatlakozójába is bedughatod a kábelt mert nekem is 2 van rajta.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11453 üzenetére
Hát igen mindig van valamit tanulni
A mai nap folyamán nagyon értékes segítséget kaptam 1000hála mindenkinek
:Útóirat a canga golyóit azóta is keresem
-
kasa85
őstag
válasz
szacsee #11448 üzenetére
Akkor módosítottam a.
Legacy USB Storage DetectISABLED-re
Képen módosítottam
CPU Termination:Auto ra raktam leteszteltem és a ref értékeknek megfelelően belöttem akkor 1.3V ot ad neki.
Cpu Reference:emelkedett hagytam had vigye az értékeket és belöttem.
Cpu Reference2::emelkedett hagytam had vigye az értékeket és belöttem.
MCH Reference::emelkedett hagytam had vigye az értékeket és belöttem.
A képet amit linkelek megtalálható a változott értékek + a Performance Enhance: Standard értékre állítva a Memset-el mért memória időzítések is megváltoztak.
Más minden maradt ugyanúgy majd a proci Vcore val is játszok egy kicsit hátha lejjebb tudom húzni egy nagyon kicsit sok esélyem nincs rá mert 1 1/2hónap minden napján ezzel szenvedtem a kicsike szereti a fesztJelenleg stabilnak tűnik Prime 95 megy folyamatosan nincs gond majd 1-2 nap azt kiderűl változott-e valami,remélem igen
.Köszi a törődést és a nagyon hasznos tanácsokat
-
kasa85
őstag
válasz
szacsee #11448 üzenetére
Mindjárt tesztelem akkor az adatlapomhoz meg kitöltöm ezt ,hogy ha gondom van jobban átlehessen tekinteni.
Gép.
Alaplap:GIGABYTE.EP45-DS4 (BIOS: F10b)
PROCI:Q9550 YORKFIELD (RATIO X8.5/ FSB440 /3752MHZ /1.3VID VCORE VALÓS 1.360V BIOS 1.40V/)
FŐ VIDEÓ KÁRTYA:GIGABYTE GV-R587D5-1GD-B (HD5870 /PCIE 2.0 X16 SEBESSÉGEN/GPU CLOCK:900MHZ/ MEMCLOCK:1250MHZ/GYÁRI FESZ.
SEGÉD VIDEÓ KÁRTYA FIZIKA SZÁMOLÁSRA:MSI N220GT MD512 DDR2(X4 SÁVSZÉLESSÉG)
PROCI HŰTŐ:SCYTHE MUGEN 2
MONITOR ÁTMENETI:SONY TRINITRON KÉPCSŐ MULTISCAN G520-AS MODELL.
HEADSET.LOGITECH GAMING HEADSET G330 MODELL
PC GÉPHÁZooler Master CM 690 II Advanced
MEREVLEMEZ 1 OPRENDSZER:SATA SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2
MEREVLEMEZ 2 TÁROLÓ:SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250820 250GB 16MB SATA 2
EGÉR:GIGABYTE GM-M8000 LASER GAMING MOUSE
BILLENYTYŰZET:LOGITECH Y-ST39
DVD OLVASÓ:HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 HITACHI-LG
MEMÓRIA:2X2GB Evoone Geil 800MHZ CAS4 (DRAM VOLTAGE 2.0V /PROCI TUNING HATÁSÁRA VISSZA OSZTVA 880MHZ
TÁPEGYSÉG:GIGABYTE ODIN PRO 800W (GE-KM800A-D1 MODULÁRIS)
5.1 HANG SZETT:LABTEC ARENA 685
EGÉR PAD:GP-MP8000 -
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #11444 üzenetére
Jogos sok ember van aki lese szarja a másikat pedig énszerintem az ilyen is örülne neki ha kapna segítséget mikor a legnagyobb szarban van,és tegyem hozzá többen egyszerre jobban tudjuk venni az akadályokat erősebbek vagyunk, mint külön külön azzal foglalkozva pl: ki mit csinál és stb,stb....Be bizonyosodott vannak értékes emberek és őket kell értékelni nem azokat akik a szemetet dobálják egymás nyakba.Hmmkhmm bocsánat
A bios ról csináltam átfogó képeket,ha nem baj még ezt linkelném mert jobban eltudunk igazodni rajta.
-
kasa85
őstag
válasz
szacsee #11440 üzenetére
Köszi a Help et mindjárt meglesem a Biost azt csinállok egy érték tesztet hátha valamit kihagytam szerintem is valahol itt lehet a gond + mindenkinek nagyon hálás vagyok a segítségért itt legalább törödnek az emberrel fórum társak egymással úgyhogy köszönöm a segítségeteket azt bocsi ha a témától eltértünk egy kicsit,de ahová ezeket linkeltem le se szarnak már egy ideje várok válaszra ,de neméltatnak rá.
-
kasa85
őstag
válasz
TTomax #11439 üzenetére
Igen azt belőttem 100MHZ re nem mertem Auton hagyni.A ramot azt a proci tuníngal emelkedett meg jobban nem tudom ennél jobban vissza osztani.A ramot meglestem kimondottan túningos darab régen ezért vettem vagyis a teszteket nézve 1060MHZ ig meg sem szabadna rezenie(1070MHZ nél kezd a szufla kifogyni) + akkora hűtője van hogy még a HD5870 es karimat is lefagyasztaná
-
kasa85
őstag
válasz
TTomax #11435 üzenetére
Okés mindjárt meg is próbálom.Ezen az oldalon megtaláltam a hibákat paraméter 1 az 1-ben ugyanaz csak sajna nem tudni Angolul ,és nem érteni nyelvet
. http://www.geekstogo.com/forum/Blue-screen-please-help-t269782.html
A Bios ban folyamatosan 2.0V on van a Dram Voltage most 1.94 ig le vettem ,a procit is szét feszeltem azt is kilőve, akkor küldök pár tesztet az időzítésekről mert az Everestem nem 100% os. -
kasa85
őstag
Sory a hosszú linkért+hogy teljes egészében nem idevaló,de ti egyértelmű választ tudtok adni
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11429 üzenetére
Ment az is mindjárt linkelem mit írtam a másik fórumra ahová való mert az ottani kulcs figurák mindent írnak,vagy le sz.. az egészet mert eddig értelmes választ nem adtak olyan mintha bemennék a gépeshez azt mondanák sok minden lehet tudom majd hátha leteszteltetem velük jó pénzért azt kitalálnak valamit
.Olvastam már azt is,hogy a kari nincs jól beállítva Bios szinten mikor a frek értéket 100ra modosítottam vagyis nem Auton hagytam.Valami mem tesztet tudsz amit Win alatt is üzemeltethetnék majd valamelyik nap teszek egy részletes öntesztet.Sajnos a memtest csak 2gb ot kezel win alatt nekem 2x2Gb-tom van majd butolva is megteszem jövőhéten a hátérben nem zavar ha csináll egy részleges öntesztet ha van ilyen progi.
Linkelve a másik fórumról:Értem köszi.Amúgy a jelenség általában indításkor jön létre vagy utána max 1-2perc alatt ki jön ez a kék halálos cucc utána soha.Mikor bejelentkeznék a profilomba akkor csinálja ezt, vagy mikor már beléptem és tölti Windows 7- alatt a programokat (steam Hard Disk Sentinel,stb,stb),.A gépet teszteltem hőfok max proci 60C prime95 ,alaplap max 42C ,kari HD5870 70C fok ventivel FurMark Extreme Burn beállításokon ,Ramok tapintásra nem melegszenek illetve nem hibásak mert teszteltem fél napig meg egy jó párszor.A procit húztam q9550 3,74GHZ re ,ram 800MHZ húzva 880MHZ re Evoone Geil 800MHZ CAS4 .Amikor játszok vagy eltelik az a bizonyos 1-2 perc bejelentkezés után nem lesz kék halálom vagyis teszteltem stabilitás tesztelővel Proci,VGA, a vincsesztert meg folyamatosan nézi a Hard Disk Sentinel 3.10 lassan 1 éve ezt használom a hátérben asztalon diagnosztikának ,és problémát nem talált .Gépet takarította, friss Bios + Friss csipszett egyéb illesztő driver Windows alig 1hetes.Általában minden hónapban frissítek mindent ,Windows 7 et is sűrűn telepítek törlök vagyis az is kizárva.Esetleg valami jó táp tesztelőt tudsz mondani mert jelenleg arra gyanakszom Gigabyte 800W Odin moduláris 2 1/2 éves max 450W használok ki ebből amióta megvan nem terhelem túl.Gép takaritva elég sűrűn,kontakt tisztítóval is szakszerűen meg takarítottam a lábakat, táp is ki pókhálózva + hozzá teszem a gép hideg állapotban is ezt csinálja 1-2napig kikapcsolva mert mikor szokott előfordulni a kék halál akkor frissen indítom vagyis elötte ki volt kapcsolva 1 napig esélye sincsen túlmelegedésre mert nincs ami ezalatt le terhelné,hogy fagyásra hajlamos hőfokot generáljon.Ha valaki tud még hasznos tanácsokat adni meg köszönném mert már teljesen nem vágom mi lehet az egésszel drágán meg nem szeretném be vizsgáltatni a termékek java részt még garis tudom cseréltetni ha hibás.Előre is köszönök minden hasznos tanácsot
-
kasa85
őstag
ÉÉÉÉÉs siker köszi
Pont ezt hagytam ki belőle(Apply overclocking at system startup).A Battlefield Bad Company 2-nél meg rájöttem tegnap,hogy nem a 10.4 volt a hibás hanem a WIndows 7 Asztal összeállítás engedélyezése pipát kivettem és láss csodát nem csinálja,általában az Aero Engine is szokott szarakodni meg ha nem Redszer gazdai joggal indítom pl az Assasin Screed et a DRM miatt úgyhogy a Windows 7 leírva
A kék hibám meg egyre sűrűbben jön elő nem értem miért.
-
kasa85
őstag
Így utána nézve tényleg nem lehet rossz,szerintem kipróbálom milyen, természetesen áttanulmányozom+bemagolom nehogy Win 7 Format c: legyen belőle
Amúgy a MSI afterburner be csináltam egy profilt és beállítottam Windows al indúljon együtt,de az istenért sem akar elindulni mikor bejelentkezek betölt mindent a Windows 7 em külön elkel indítanom,de mikor gondol egyet a Win 7 el elindul ,de a ventim meg 100% on süvít mert csak akkor szabályozza le 25% ra amit beállítottam venti profilt a MSI afterburner ben, ha az elmentett profilra kattintok nekem 1 es apply és jobb oldalt setting ott a Fan és le okézom akkor áll vissza 25% ra enélkűl a ceremónia nélkül max on süvít a karim ventije mert a Catalys Centerben 100% használja az MSI afterburner beállítottak miatt.
-
kasa85
őstag
Gondolkodom még rajta mert jelenleg garis a canga talán megcsinálják alig 4 hónapos+ nem egy Tescoo-s minőségben amolyan közepes kiszerelés + minőség, árban a HD5850 hez közelít.Néha nemártana nekem is egy kis kikapcsolódás talán a gép is értékelné
Majd a Balcsira veszek egy Ati logós úszó matracot,hogy ott se unatkozzak gondolatban,elvonó kúrának jó lesz
-
kasa85
őstag
válasz
Perillustris #11377 üzenetére
Én is azzal szoktam menni melózni,de a szemét kerék agy kiesett hátulról azt a golyók elgurultak
Most BKV-zok.Gondoltam havi 10ezret félre tolok a bérlet árából azt megveszem nyáron a HD6xxx szériát,de lehet hitel lesz belőle vagy kölcsön mutertól. BC2 mióta nekem is fent van izom stimuláló elektródákat teszek magamra mert mikor abba hagyom és felállok nélküle végelgyengülésben szenvedek
Sajnos a csoda nem sokáig tartott a 9.12 driver- al mert a monitoromat 85hz nél feljebb az istenért sem akarta feltornászni 100hz re a 10.4 megoldotta,és még jól is megy
Egyszer volt kékhalál ez a Blu.... ami már volt szerintem a proci tuning okozza a helytelen referencia beállítások miatt.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11339 üzenetére
Köszönöm
Amúgy most lestem meg nem hiszem,hogy lesz nekünk is mert a Yorkfield nem támogatja ezt a Turbó módot.
Link
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=33924 -
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11320 üzenetére
Hát elképzelhető, hogy az update tólt le valami szemetet benne van a pakliban.Én a Drivert a gyártó honlapjáról szedem le a Vezérlő pultba Update (letöltő funkciót) átállítom kézi re mert szeretem tudni mit rak fel,nem önkényesen tolja fel a sok felesleges szemetet.Meg Multi alatt sem jó mert ha valamit leszed magának akkor lagól mint atom ezzel legalább elkerülöm így a felesleges idegeskedést mert nem jó ha épp emiatt kapok egy fejlövést vagy szerver szakadás jöjjön létre.Próbáld feltolni újra a Wint szed le hozzá te is a 9.12 drivert azt ki derül mer elképzelhető neked is össze fosta a rendszered magát.
-
kasa85
őstag
válasz
Perillustris #11317 üzenetére
Hát én is gondolkodtam már ezen nem ártana nekem is kimozdulni valami időzáras progit feltolni a gépre azt mennék cangázni ebben a jó időben mert kicsit sok már ez így egyszerre.Majd szerzek asszonyt azt kinevel
-
kasa85
őstag
Nos meg gyüttem
Hát ez tényleg kemény menet volt az biztos.Egy jó darabig hozzá sem nyúlok mert a patika fog majd meg gazdagodni rajtam nyugtatók vásárlásából
Jelenleg a 9.12 őt raktam fel a Gigabyte oldaláról amit hivatalosan a karihoz adtak ki, állítólag stabil.Jelenleg tökéletesen megy,de majd hosszútávon kiderül.Ha valami gebasz van ti tudjátok meg elsőnek
A mai nap 2-szer álltam neki telepíteni Winfos 7-et hogy ki kísérletezem mivel nem fossa magát össze a karim.Ha valami jön majd lesem aki teszteli mert sajnos mostanában nem valami jók a Driver-ek mert sajnos elfelejtik ,hogy néha stabilnak is kéne mennie a karinak nem azon törni a fejüket hogyan lehet a Fermit beérni pár százalékkal.Mind ez szép és jó csak ha nincs megfelelő stabil alap a Driver-nek hiába húzzák fel a tetőt egy kis terhelés aszt összedől.
-
kasa85
őstag
Nos 9.12 tökéletesen fut,10.3 végleges ,10.4végleges.Nállam a béták 10.3b,10.5b,10.4b alatt kifekszik a kari.Elképzelhető akiknél a kékhalál volt tapasztalható a kari terhelve volt(3d órajeleken járt) úgy váltott vissza 2d be valami hiba (bug) folytán nekem jelen pillanatban ezek a tapasztalt észrevételeim. A 10.4 elött 10.4b volt amit töröltem szakszerűen ,de lehetséges fájl vissza maradt és lehet ez koszolta a gépemet driver szinten.Érdekes a friss Win 7 re feltoltam a a 10.3b drivert a hibák megmaradtak,de a DriverSweeper segítségével sikerűlt törölni a vissza maradt szemetet.Sajna a DriverSweeper progit már egy jó ideje nem frissítették lehet ez volt a gond a 10.4b,és a 10.5b törlésénél és 1-2 újjonan létre jött dll vagy más dzsuva benne maradt nem találta takarította.Akiknek volt driver gondjai kék halál stb nem véletlen hibádzott más driverekkel is mert a szutyok benne maradt ugyanúgy.Remélhetőleg a DriverSweeper is frissítik valamikor és lehet a 10.3 náll frissebb drivereket is takarítani tökéletesen uninstall után.Ez a jelen pillanatban tapasztalt észrevételeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest