- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Ezen már túl vagyok..
Azért választottam az említett programot mert azt olvastam hogy ezzel könnyen lehet tuningolni a konfigomat.
Sajnos az angolt nem vágom és ezért kértem segítséget,nem szeretném elrontani a gépemet.
Addig eljutottam a progiban hogy az autoclock fülnél elindítottam a tesztet hogy mennyit bírna a rendszer.3847-ig eljutott és engedélyeztem neki hogy ezzel a beállítással menjen a rendszer.De nem tudom hogy hol engedélyezzem hogy automatán emelje a feszkót is ameddig biztonságos,és a memóriáknál mit állítsak be hogy a leg optimálisabb legyen a proci sebességéhez.
Sajnos a PCIE sebességét feltette100-ról 147-re!! amitől megijedtem és kikapcsoltam mindent.Ez mitől lehetett?
Nem vagyok teljesen kezdő 10 éve foglalkozom hobby szinten a pc-vel,de eddig inteles voltam és idegenek azok a kifejezések amiket a cikkben írtak.
1 hónapja van meg a cuccom és azóta tanulgatom az amd-s rendszereket.
Ha valakinek lenne ilyen alaplapban ilyen processzora akkor szívesen várnám a segítségét.
Ha úgy egyszerűbb a segítő kész emberkének akkor skype-n is jó lenne a segítség mert annyi a kérdésem hogy azt leírni 1 napig tartana.
Ha valaki segíteni akar szóban akkor megtalálja skype nickemet az adataim között!Előre is köszi a segítséget mindenkinek!!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest