Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
/*
Ha te azt hiszed hogy vízzel meg tudod közelíteni egy alacsony forráspontú anyaggal elért hőcsöves hűtés hatékonyságát, akkor inkább Te olvasgass még egy kicsit. Vagy mégjobb ha körbenézel a való világban és konstatálod hogy erre mindenki speckó gázt használ, nem pedig a könnyen és ingyen elérhető vizet
*/
erts mar meg hogy a forraspont a nyomastrol fugg. attol hogy te nem hallotal rola vannak vizes hocsevek es hasznaljak is oket. foleg arra amit irtam. gulizzal -> heatpipe +water
/*
Ha szerinted akármennyi víz lehet a rendszerben akkor nem értem miért a víz súlyával akarod belőni a rendszert?
*/
hat ize... ez mar kezd olyan lenni mintha loval imadkoznek...
azert a viz sulyaval lottuk be a hocsoveket, mert kiszamoltam, hogy az adott, pontosan ismert terfogatu hocsobe mennyi viz kell ahhoz, hogy a talajhot felszallitasahoz megfelo homerseleten mukodjon. leven a levegot kiszoritotta a goz, utana mikor lecsapodott a kello nyomas alakult ki a csovon belul. eeeted fizika...
ha viszont te azt modnod egy ismeretlen rendszerrol, hogy nem fer bele eleg viz/goz akkor azt is mondthatnad hogy a ''vizbo vonja ki a zoxigent''
kulonben meg leritam mar, hogy mikent mukodik innen mar unalmas. veszodjon vele mas.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GTA V
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest