- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz Lezli25 #7696 üzenetére
A te kártyáddal volt ott szerintem a baj, nem mással. Ilyen jellegű hibát én másnál nem olvastam még, főleg nem tapasztaltam. Sőt, én 1-2 apróságtól eltekintve totál megelégedéssel használom a Giga 5700XT-m, ami csak ~140ezer ft volt tavaly év végén a zöld manónál.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
R3laX
addikt
válasz Lezli25 #7696 üzenetére
Szóval 160 helyett vettél 280-ért egy kártyát és jó lett . Jeje és minden rendben van egi . Egy 2080 Superre én is cserélném +20-ért .
Én most marha jól elvagyok jelenleg a Nitro-val. Tud mindent is, amit kell. Fizetéskor jön a 3600X, 240Hz-es monitoron hasíthat, van bőven FPS tartomány, amin belül mozoghat .
(#7689) ßrainiac: Külön nem tudok ilyesmiről, de a Youtube-on tuti páran megcsinálták már. Minden kártya más, csak kitesztelni tudod. Utánaolvasol, nézelődsz mik az általános feszültség, vagy frekvenciaértékek, aztán hozzáállítod a sajátod. Ha nem gyári hibás, egy biztos, hogy a gyári frekvenciákat tudja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest