- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz GIORGIONE76 #12748 üzenetére
Ja nem, Gaming X hűtés 55%-on. Persze így már számomra nem elviselhető a hangja, de egy kis hwbotos szórakozáshoz meglestem hogy mit tud. Amúgy meg eladom és 2070 lesz helyette mert utóbbi időben rákaptam a streamelgetésre. Ahhoz meg sajnos nvidia nvenc-t nem éri utol az amd codec.
Gondolkodtam egyébként épített vízhűtésen, de sajnos nem éri nagyon meg nekem. Számomra az akkor jó ha valami brutál szép gépet akar az ember összerakni, viszont nekem úgy van elhelyezve ez a batár 750D hogy csak az elejét látom, de azt is csak akkor amikor bekapcsolom a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest