- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodion
aktív tag
válasz GIORGIONE76 #12290 üzenetére
Ne nekem mond, enis szetkaptam a Nitro+ -t mint a huzat es ugy dobtam a kukaba rola azt a pasztanak csufolt ragogumit mint a huzat . Nekem most Kryo van rajta, 2100clk, 1850vram, 1156mV, 45% max venti 95c -n, igy 92c hotspot, 71c edge. Lehetne jobb is de meh ez igy mar oke.
Az a helyzet kicsiny hazankban a hardware garival hogy olyan mint a kutya vacsoraja lampaoltas utan. Ha tudsz varni egy hw-re honapokat ameddig eltart egy garis ugyintezes akkor semmi gond.
Ha neadjisten tavmunkazol de a munkaltato nem allja a te geped cehhet akkor mar szivosabb a dolog. En tavaly februarban adtam le gariba egy masfel eves 1080Ti -t, es majusig a pocsuket huzigaltak rajta a beszallitonal. A kisker meg ezt volt szives tovabbkuldeni nekem. Long story short, meg juliusban sem volt kartyam mert hat a kisker meg a beszallito is lesz@rta hogy mit gondoltam en hibanak es kikuldtek a gyartonak azzal amit ok gondoltak... szoval visszajott ugyanugy hibasan es szeptemberre tudtam visszkapni a penzem amikor mar a birosagnal volt a behajtasi kerelem . Dehat ugye ez is attol fugg hogy mit irtak az ember jotallasi jegyere meg ugye bukja az ugyvedi dijat meg a birosagi dijakat...Nekem nincs arra idom hogy 1-2-3honapot lessek egy garis ugyintezesnek nevezett bal.....kodasra, szoval ha valamit itthon veszek azt ugy veszem hogy gari az mint olyan nincs. Ha tonkremegy akkor benyelem es kesz . Oke ez alol kivetelt kepez a tap, monitor, laptop amit en magamnak szepen el tudok kuldeni a gyartonak mert a tapasztalat azt mutatja hogy az tized annyi ido sincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest