Új hozzászólás Aktív témák

• Exodion

aktív tag

válasz GIORGIONE76 #12290 üzenetére

Ne nekem mond, enis szetkaptam a Nitro+ -t mint a huzat es ugy dobtam a kukaba rola azt a pasztanak csufolt ragogumit mint a huzat :D . Nekem most Kryo van rajta, 2100clk, 1850vram, 1156mV, 45% max venti 95c -n, igy 92c hotspot, 71c edge. Lehetne jobb is de meh ez igy mar oke.

Az a helyzet kicsiny hazankban a hardware garival hogy olyan mint a kutya vacsoraja lampaoltas utan. Ha tudsz varni egy hw-re honapokat ameddig eltart egy garis ugyintezes akkor semmi gond.
    Ha neadjisten tavmunkazol de a munkaltato nem allja a te geped cehhet akkor mar szivosabb a dolog. En tavaly februarban adtam le gariba egy masfel eves 1080Ti -t, es majusig a pocsuket huzigaltak rajta a beszallitonal. A kisker meg ezt volt szives tovabbkuldeni nekem. Long story short, meg juliusban sem volt kartyam mert hat a kisker meg a beszallito is lesz@rta hogy mit gondoltam en hibanak es kikuldtek a gyartonak azzal amit ok gondoltak... szoval visszajott ugyanugy hibasan es szeptemberre tudtam visszkapni a penzem amikor mar a birosagnal volt a behajtasi kerelem :C . Dehat ugye ez is attol fugg hogy mit irtak az ember jotallasi jegyere meg ugye bukja az ugyvedi dijat meg a birosagi dijakat...

Nekem nincs arra idom hogy 1-2-3honapot lessek egy garis ugyintezesnek nevezett bal.....kodasra, szoval ha valamit itthon veszek azt ugy veszem hogy gari az mint olyan nincs. Ha tonkremegy akkor benyelem es kesz :DDD . Oke ez alol kivetelt kepez a tap, monitor, laptop amit en magamnak szepen el tudok kuldeni a gyartonak mert a tapasztalat azt mutatja hogy az tized annyi ido sincs.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák