- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92 #6693 üzenetére
Hát az nekem is, ennyi "hátránya" van, hogy nem 6670-el futtatom tovább. De erősebb így állítólag, úgy is veszem észre mindenben eddig.
Egyébként én úgy igyekszem ezt felfogni, hogy van egy tartalék a gépben, ha a VGA-nak (ne adja ég) bármi baja lenne, ameddig legarizzák, is tudom használni a gépet. Ami fontos szempont, amennyit kell beadandókhoz, tervezésekhez, etc.
Azzal nyugtatom magam, hogy bár nem a leg optimálisabb úton jutottam el a jelen állapothoz, de egy esetleges hibát elhárítottam
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92 #6689 üzenetére
Ez is megnyugtat némileg. Már majdnem átkoztam a sorsot, hogy 1gb-osat sikerült kipréselni csak a keretből, bár azt meglehetősen kedvező áron. Annyira, hogy a nekem is tervezett 7770 helyett ez lett
Aztán mondták azt, hogy ezt a VGA-t meg nem fogja kihajtani az A8. De azért szerintem nem volt hülye döntés, egyrészt ez örök vitatéma, mi mennyire tudja kihajtani ezt és azt a VGA-t. Másrészt alkalmazás-játékfüggő is némileg. Szóval, mindig kipróba és meglátom, és kevéssé hiszek az ilyesmikben amiket olvasok ezügyben
Crysis 3 jól tudom hogy jobban elvan azért pl a fizikai 4 magos rendszereken, mint ahol kevesebb mag-több szál található?
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92 #6687 üzenetére
Hát, nekem az AXtu. szórakozgat néha A75Pro4 es laphoz ami járt. De lehet újratelepítem , hátha észhez tér.
Köszi az infót, nekem 3,4 en megy most, de többet nem is akarok kisajtolni belőle. Majd meglátom, mi hogy megy, és alkalomadtán leírom
Kicsit az is kétségbe ejtett, hogy a 7850 topikban az 1GB-os kártyákat már nagyon lehúzták, hogy azon szénné fog szívatni a laggolással, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Viccrovat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest