- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Dr. Student #2574 üzenetére
Ha alapórajelen kékhalálozik, akkor általában egy +0,05 V segíteni szokott rajta. Egyébiránt én 1866-os modulokat használtam hozzá. és a grafikai résznek kellett is a nagy ram sávszél.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
pendre54 #2522 üzenetére
Nem fog működni a 4850-eseddel egyik apu sem. 7770 helyett ugyanannyiért inkább 6850-est vegyél (vagy néhány ezressel drágábban 6870-est), az kb. 15-20 %-kal gyorsabb.
Ezeknek az apu-knak a teljesítménye nem éri (a trinity fogja érni) a mostani kártyád teljesítményét sem, nem hogy fejlődés lenne ilyen téren. -
echterion
nagyúr
válasz
IRON STORM #2518 üzenetére
Elhiszem. Remélem, ez segít rajtad.
-
echterion
nagyúr
válasz
IRON STORM #2516 üzenetére
Adj neki 1,55 V-ot, hátha...
-
echterion
nagyúr
Itt a búcsú ideje, eladtam a rendszert, tokkal-vonóval. Azért még néha benézek, nagyon értékes tapasztalatokat szereztem ez alatt a pár hónap alatt, amíg Llano-m volt.
-
echterion
nagyúr
válasz
#92888064 #2468 üzenetére
Az 5000 Ft már tényleg elgondolkodtató, viszont ne számíts rá, hogy dvi-ból hdmi-t csinálsz, mert nem fog működni. Én is így akartam annó, de nem működött, mert nem lehetett az átalakítót rádugni a lapra, mivel volt pár olyan tüske az átalakítón, aminek nincs megfelelője a lapon. Az egyik lapom emiatt ment a levesbe (eladtam).
-
-
echterion
nagyúr
Az e betű a kis fogyasztást jelöli, de a normál procikat is lehet alulfeszelni, és jóval olcsóbbak. Én a helyedben egy olcsó Athlon II x4-et vennék az 5770-es mellé, és nem fektettél be túl sokat, de mégis minőségi ugrás lett.
(#2437) Tompie:Ha szükséged van nagyobb teljesítményre, mint amit a Llano IGP-je tud, akkor ne ebben a platformban gondolkodj (max az igp nélküli verziójában).
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #2418 üzenetére
"...a hiány miatt a kereskedők is felverték az árakat."
Erről beszéltem, ezért (és persze a forint miatt is) volt drága sokáig. Most már barátságos az ára.
(#2421) kzkz: A lapok nagy részénél. Alig akad egy-kettő, ahol működik. A letölthető manual-ban jelzik csak a gyártók, ha nem megy a kettő együtt.
(#2425) fury71: Az integrált vga egy az egyben hozza a 4670 teljesítményét, a 4850-esnek a közelébe sem ér. Inkább végy egy Ph II-es procit, ha kell a kraft.
(#2428) azozo: Az 5770-nek nem is sok a fogyasztása, főleg, ha megnézed a teljesítményét is. Inkább a procid cseréld le egy Athlon II-esre, mert a mostani egy igazi kazán.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #2353 üzenetére
Nekem nincs meg ez a játék. Esetleg mással tudnám.
(#2354) zsolt734: Az én A8-as hűtőm nekem hangos, de 54 fok fölé nem engedi a cuccost. De mondom, nekem hangos, de én csendmániás vagyok, amúgy nem vészes.
(#2356) Skynet258: Nem használom a sleep módot, így nem tudok jó tanáccsal szolgálni.
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #2336 üzenetére
Ki mondta, hogy állandóan csesztetem? De meg kell találni az optimális beállításokat, az meg azzal jár, hogy próbálgatom.
Most pl. 106-ra húztam csak, mert a ramok így a leggyorsabbak, a többit meg békén hagytam, úgyis a ramsávszél a szűk keresztmetszet a legtöbb esetben.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2333 üzenetére
Persze, azzal kezdtem.
Viszont most sikerült életet lehelnem bele. Nem tudom, mi volt, de rádugtam egy másik tápra, azzal egyből bekapcsolt, majd valamilyen belső hang azt súgta, a régit is dugjam rá még egyszer. Megtettem és voilá: azzal is működik. Nem értem, hogy mi volt, de lehet, az egészet elpasszolom, mert már unom, hogy mindig van valami. -
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2331 üzenetére
Nem is tuningoltam extrém módon. Általában 118-as buszsebességgel tolom, csak kíváncsi voltam, mit tud 100-on. Ez a k10stat-os állítgatás nekem nem jött be. Vagy működjön automatikusan, vagy kisebb tuning kell.
Viszont úgy néz ki, behalt valami, mert ma reggel bekapcsoltam a gépet, nyikkant egyet, aztán annyi. Azóta be se tudom kapcsolni.
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2316 üzenetére
Viszont natív 4 magosként ebben az árkategóriában a legkisebb fogyasztást produkálja. Ettől függetlenül persze, ha játék is van bőven, akkor nem ezt kell választani, hanem egy olcsóbb i5-öst vagy Ph II-est AM3+ lappal.
-
echterion
nagyúr
válasz
#92888064 #2312 üzenetére
Nekem 140-en volt betonstabil, felette nem is próbáltam nagyon. Az igp órajelét csak k-s apu-nál lehet szabályozni. Megvan a bios-ban az opció, de effektív hatása nincs.
(#2311) azozo: A 2,4 is kevés, ha játékról van szó. 3 GHz körül már azt mondom, megfelelő. Persze, ez erősen beállításfüggő: minél magasabbra rakod a részletességet, annál kevésbé számít a processzor.
-
echterion
nagyúr
58 mm a hűtő. Nem tudom, gépben mennyi, mert most nem az van bent.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lalikiraly #2291 üzenetére
Tessék. Az általad linkelt lap nem FM1-es.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lalikiraly #2289 üzenetére
Gigabyte A75M UD2H. Ez mindent tud, ami kellhet.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lalikiraly #2287 üzenetére
Kb. Phenom II x4.
-
echterion
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #2278 üzenetére
Nem a 8 pin a lényeg. Legalábbis itt. Én a helyedben ezt venném. Én két másik lappal is próbáltam (mindkettő 20ezer alatti volt) és nem jöttek be.
-
echterion
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #2276 üzenetére
Lehet, de nem lesz stabil...tapasztalat mondatja velem, nem az előítélet. Ennél a platformnál nem szabad sajnálni a pénzt az alaplapra, ajánlom a Gigybyte A75M UD2H lapot. Nekem ez van, nagyon pöpec, tuningra is. Jelenleg 143-as alapfrekin használom, feszemelés nélkül.
-
echterion
nagyúr
A kisebb a jobb. Lődd be kézzel az időzítéseket, a gyári megadottakra. Kizárt, hogy ennyi a gyári, csak nem ismeri fel a lap rendesen. Ezzel nálam is volt gond, szóval ez is a platform gyengesége.
Tudom, majd atti_2010 jön azzal, hogy nem platfor, hanem alaplapgyártó, de ez egy platform, ami így közel sem tökéletes, sőt. De nekem ezzel együtt is tetszik.Amúgy még majd megnézem, mennyit fog lassulni, ha lazábbra veszem az időzítéseket, csak kíváncsiságból. 300 MHz-es ramfreki csökkentés után a WoT-ban feleződtek az fps-eim, mikor még az egyes komponensek tuningpoteenciálját vizslattam (a procifreki pár 10 MHz-es különbséggel ugyanannyi volt, a vga freki volt valamivel magasabb).
-
echterion
nagyúr
Úgy látom, ezt nekem is ki kell próbálnom, kíváncsi vagyok, nálam működik-e.
-
-
echterion
nagyúr
Szia!
Nekem volt ilyenem, elmondom, mi volt vele a helyzet. Fasza kis lap, árához képest nagyon sok extrával, számomra egy gond volt vele: nem lehetett tuningolni benne semmit. A legkisebb tuningtól kiakadt, több bios-szal is próbáltam, de nem ment. Ha nem akarsz tuningolni, akkor nem kell neked jobb lap. Ha tuningot is akarsz, akkor A75 UD2H a javaslatom, némileg drágábban.
Üdv. -
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2053 üzenetére
Mostani eszemmel én se vennék Llano-t, de ha már megvan, akkor megtartom. Annyit szívtam vele, mire meglett az ideálisnak mondható összeállítás, meg aztán most már frankón működik rajta minden, még tuningolni is lehet egészséges mértékben. Ráadásul az igényeimnek maximálisan megfelel.
(#2054) kzkz: Böngészd át a jogszabályt, mert én is úgy emlékszem, hogy a postai úton van csak elállási jog. Ha jól emlékszem azért, hogy nehogy ne azt kapd, amit rendeltél, viszont személyes átvételnél látod, mielőtt megveszed, ezért nincs.
-
echterion
nagyúr
Nos, mivel a platform hivatalosan támogatott legmagasabb memóriafrekvenciája 1866 MHz, így a Giga sem tud nagyobbat vállalni. Gondolom, ezért nincs 100-as alapfrekihez olyan osztó, amin ennél nagyobbra állíthatod a ramokat. Ha pedig az alapfrekit emeled, az tuning. Ennyi a lényeg.
Amúgy nekem jóval több, mint egy hónap volt, mire minden klappolt. Illetve még mindig nem minden, mert most az új ramjaimhoz procihűtőm túl nagy, a héten jön meg az új, ami alatt már elférnek a ramjaim (remélem).
(#2021) xAttilax: Én is szeretek tuningolni, de sok időt elvesz ennél a platformnál, mert elég nehéz megtalálni az ideális beállításokat.
-
echterion
nagyúr
válasz
sesztakbence #2016 üzenetére
Arra megfelelő, nekem a 3850 egyedül tudott mindent maxon (szinte) vinni 1440*900-ban. Csak itt, fullHD-ben kell némi kompromisszum, bár ez sem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest