Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
A kisebb a jobb. Lődd be kézzel az időzítéseket, a gyári megadottakra. Kizárt, hogy ennyi a gyári, csak nem ismeri fel a lap rendesen. Ezzel nálam is volt gond, szóval ez is a platform gyengesége.
Tudom, majd atti_2010 jön azzal, hogy nem platfor, hanem alaplapgyártó, de ez egy platform, ami így közel sem tökéletes, sőt. De nekem ezzel együtt is tetszik.Amúgy még majd megnézem, mennyit fog lassulni, ha lazábbra veszem az időzítéseket, csak kíváncsiságból. 300 MHz-es ramfreki csökkentés után a WoT-ban feleződtek az fps-eim, mikor még az egyes komponensek tuningpoteenciálját vizslattam (a procifreki pár 10 MHz-es különbséggel ugyanannyi volt, a vga freki volt valamivel magasabb).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- OpenWRT topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest