- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Garmin topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #2891 üzenetére
Ezt csak azért hiszed, mert AMD-s konfigod van.
Van kódoló progim, amellyel le tudtam tesztelni a szoftveres és hardveres CPU-t (i5), és a VGA-t is, és a hardveres CPU volt a nyerő. Intelnél ahhoz, hogy a VGA-s kódolás gyorsabb legyen (akár CUDA-val), nagyon drága VGA-t kell venni. Ha érdekelne a benchmark-huszárkodás, nem elégedtem volna meg 4.6GHz-cel.
Hát, a lényeget azért kezded kapiskálni: az IB is bolhafing a Trinity mellett, CPU-esetén viszont pont fordítva van, akár tetszik neked, akár nem. Nekem sem tetszik, bár más okból.
Azt viszont nyugodtan elfelejtheted, hogy a Llano proci mindenre megfelel. Nemrég még te is tudtad, hogy játékok alá lehet elég. Sajnos, újabb VGA-khoz már gyenge lesz, míg az Intel 2-3 évig kitart, így hosszabb távon is utóbbi éri meg jobban, ami sajna nem sokat segít, ha éppen nem fér bele a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest