Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

(#49) ugux: Van már egy-két Kaveri tulaj a topikban, szóval nem hiszem, hogy napokba telne az érkezés.

(#51) petkow: Ahhoz képest, hogy mikor legutoljára néztem, még 50k volt a 7700K és 55k a 7850K az iPonon, elég hevesen esik az ára.

(#56) eastone1: Ezek A10-es processzorok és eleve nagyjából x1,3-os hivatalos árakkal az elődhöz képest. Emellett aktuálisan hasonló atyáskodó szerepet igyekszenek betölteni a PC piac felett, mint a Microsoft a Xbox felett, vagy a Sony a Playstation felett. Ehhez meg tőke kell.

(#60): Miután a hímtagod is érintett a kérdésben, tényleg csak nyomatékosítani tudom, hogy gondold át, hogy mire kell a gép. A Kaveri az elkövetkező, Mantle alapú játékok alatt lehet nagyon ütős az Inteles és házonbelüli alternatívákkal szemben.

(#61): Aki konzolt vesz az első sorban az exkluzív címek és az előfizetéshez járó ajándékok (havi ingyen játék, Netflix, etc) végett veszi, plusz azért, mert mind a Microsoft, mind a Sony bizonyította, hogy egy megvásárolt termékkel tényleg lehet fixen hozni a 6 évet. Optimális esetben a Mantle-el is beállhat egy hasonló helyzet, ha az ember képes kompromisszumokra és nem érzi igényét a trendek folytonos lekövetésének. (Ugye ebben nincs választás konzolon, ami a tulajra megnyugtatólag hat.)

(#62) Fiery: SZERINTEM nem ugyanoda van bepozicionálva a Kaveri, ahova az Intel processzorok. Egy PS4-et se szokás egy Acer barebone-al összevetni. A CES-en bemutatottak alapján az első Mantle játék már készen áll a színrelépésre és ha ezzel sikerül teszem azt a Kaverinek úgy bemutatkoznia, hogy standalone hozni képes egy HD7790/650Ti aktuális szintjét BF4 alatt, azzal azért elég szép hírnévre tehet szert. Ha emellett még ténylegesen képes számottevően javítani egy R9 290X eredményein is Mantle alatt, az csak hab a tortán.

(#65) O_L_I: Valahol magam ellen beszélek, de én nagyon tudnék örülni annak, ha nem csökkenne számottevően a hivatalos ára. A konzolos infók alapján elég haszon lenne egy-egy lapkán ahhoz, hogy ténylegesen tudják nyújtani azt a szintű szoftveres támogatást, amit a Sony és Microsoft a konzoljaikhoz.

Új hozzászólás Aktív témák