- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen. Grafikus / ikonos AMI BIOS van rajta.
Megjegyzés: Találtam egy 1999-ben a 9-ik héten gyártott AMD 5x86-133BGC processzort. Szép fekete lézerezett felirat van a kerámián, nem pedig a fehér tamponozott felirat. Meglátjuk mit szól ehhez a lap... amiben az előbb sikerül 2x60 és 2x66 MHz-en is elindítanom a Cyrix 5x86-ost. Sajna 3x60-on nem akart elindulni, 5V-tal sem.
szerk.: Mindezt azért, mert tartok tőle hogy bacsis 180MHz-es AMD 5x86-osa simán lenyomja az előbbi Cyrix 150MHz-es eredményem...
-
a jóöreg 486os és korai p1es lapon lévő AMI bios
tényleg qrva jól nézet ki, egérrel is lehetett dolgozni benne.. de kár hogy eltűntek
Lényegében a mai lapok biosa egy az egyben úgy néz ki mint a 486os award bios felépítése.. semmit sem fejlődtek.. csak a beállítások..
jah igaz, bevállt, akkro minek fejleszteni rajta?! de az a grafikus BIOS nagyon ott volt -
törölt tag
Ha jól van beállítva a lap, akkor nem fagy lemezműveletek közben sem. Legalábbis én nem tapasztaltam ilyet a flash diszkekkel...
A lap manualja szerint 0kB / 128kB / 256kB / 512kB beállítások lehetségesek. De a lapba fixen be van forrasztva ( tehát nem foglalatban vannak ) a cache memória áramkörei. Mivel ezeken UM61512AK-15 felirat díszeleg ( 64K x 8bit high speed cmos sram ), így kénytelen vagyok elhinni, hogy 4x64K = 256kB cache van rajta.
Legfeljebb azt tudom tenni, hogy kiforrasztom az áramköröket. Foglalatokat rakok a helyükre, majd kerítek 611024-es memóriákat... A baj csak az, hogy ezekből nem lehet fellelni DIL32 tokos csippet. Csak SOJ32-est, ami fizikailag nem megy bele a DIL32-es tokba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest