- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #85133 üzenetére
Nem vagy te budapesti? Egy GA-EP45-DS3L lapot tudok kolcsonadni ha kiserleteznel vele
-
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #85133 üzenetére
Hát, a felsoroltak közül kemény tuningra a Biostar szerintem kevés, csak 4 pin a segéd csati és harmatos a VRM is.
Ezek közül szerintem a Giga EP45-DS3 okés.
Lehetőség szerint P45-ös lapot néznék, pl. Asus P5Q/P5Q PRO/Premium/Deluxe - ezen nagyon durva a VRM és a hűtés, P5Q3 - ez is DDR3-as, valamint Gigabyte GA-EP45-DS3R - de még jobb lenne GA-EP45-UD3R.Jók az X38-as lapok is, csak nem Quad CPU-hoz, C2D-ből a ki lehet csavarni az utolsó is belőlük, pl. Asus P5E3 Deluxe - bár ez DDR3-as már.
Vagy ha találsz, bár ritkák, P5N32 valamelyik (nForce).
Legjobbak (BIOS szinten is) szerintem is a P35 de főleg P45-ös Asus/Giga lapok.
#85132Fred23: vót régen, kár hogy el kellett adjam anno.#85134KROK640:
Hajrá, lássuk azt a cikket majd.#85139MasterDeeJay: hát, nekem elkezdett lebarnulni a 4 pines csati (mert az akkori tápom nem volt túl acélos darab és csak 4 pines csatija volt - mondjuk ezen a 2*4 pin se segített volna) amikor megrántottam a Xedon X5450-et a P5Q lapban 3,0-ról 3,6 GHZ-re. Az X5482-őt már meg se mertem próbálni tépni.
#85137Chris82: ingyér vagy egy kicsit ocsóbbér'. Ha ez segít, a ref. nVidia 9800GTX-et kemény 9500 ft-ért vettem, ebből 1500 ft volt a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest