Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
az egy beugro fapad szar volt ujkent is
leg-leg-leg-legolcsobban
amikor Covid miatt jott az iskolakban az otthon tanulas, az Auchan-ben megallitott egy nyugdijas neni, hogy ez a noti jo lenne-e az unokajanak az iskolaban tanulni
4GB RAM, HDD, Celeron CPU, ...full fapad gep 90k-ert
mondtam neki ezt meg ne vegye, mert egy buntetes ezen csinalni barmit
ha mar akar venni, akkor 8GB RAM es SSD a minimum, az 110-120k-tol van...ba en mar 16GB alatt evek ota nem ajanlok semmit megvenni, ha van ra zseton, akkor azt ki kell fizetni es kesz
par eve unokahugomnak vettunk az Emag-rol egy Lenovo R3-7320U, 8GB RAM, 240GB SSD-s technikas notit 118k-ert ugyanezert pont igy oktoberben
ezekbol nincs 16GB-s kivitel sehogy, meg ammo sem volt tobb ra egy fillerrel sem tobb
amit szeptemberben vettek erre 17"-s(!) C2D, 3GB RAM, 60GB HDD-s kotla 40k-ert az olyan lassu volt, hogy lemaradt folyamatosan a tobbiektol, meg kidobalta a suli szervere...aztan be is doglott a nagy eroltetesben
ebbe rendeltuk azt a CPU-t, amit Pikari-nak elkuldtem ajiba'
pl ez sem ment 2x2GB RAM-l, mert azt megprobaltam belerakni, hogy esetleg vmennyit javuljon attol
szulok probaltak ruppotlankodni rajta eloszor, hogyjoleszazvazze, szep nagy gep...az
de aztan belattak, hogy elobb kellett volna szolni nekem, ha PC vagy noti kell, nem akkor, amikor mar megvettek vmi jofej ismerosuktol ezt fost egy vodor aranyert
mielott esz nelkul beleugrottak volna vmibe megint vakra veeegre eszukbe jutott felhivni, de ilyen Celeron N4100-s technikakat gondoltak szinten 120k korul, mert az volt a bugdet max-max-max-a
aztan mondtam nekik, hogy ne egy eleve ~4 eves, abbol is a sorozat leglepattantabb cuccat vegyek mar meg...hanem azt az 7gen R3-st, ami azt korberajzolja
~2 honapja talalkoztam a unokahugommal, kerdeztem is tole, hogy az eromu teper?
peeersze
utana meg karacsonyig 2-3 osztalytarsa is vett ugyanolyat, mert ok is vmi regebbivel probalkoztak eloszor (ovenel ujabbak voltak par evvel, de... azok is 10+ evesek)
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700 + Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 + 16GB DDR4 HyperX RAM komplett szett
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun