Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Pikari #123484 üzenetére

az egy beugro fapad szar volt ujkent is
    leg-leg-leg-legolcsobban

amikor Covid miatt jott az iskolakban az otthon tanulas, az Auchan-ben megallitott egy nyugdijas neni, hogy ez a noti jo lenne-e az unokajanak az iskolaban tanulni

4GB RAM, HDD, Celeron CPU, ...full fapad gep 90k-ert

mondtam neki ezt meg ne vegye, mert egy buntetes ezen csinalni barmit

ha mar akar venni, akkor 8GB RAM es SSD a minimum, az 110-120k-tol van...ba en mar 16GB alatt evek ota nem ajanlok semmit megvenni, ha van ra zseton, akkor azt ki kell fizetni es kesz

par eve unokahugomnak vettunk az Emag-rol egy Lenovo R3-7320U, 8GB RAM, 240GB SSD-s technikas notit 118k-ert ugyanezert pont igy oktoberben
    ezekbol nincs 16GB-s kivitel sehogy, meg ammo sem volt tobb ra egy fillerrel sem tobb
    amit szeptemberben vettek erre 17"-s(!) C2D, 3GB RAM, 60GB HDD-s kotla 40k-ert az olyan lassu volt, hogy lemaradt folyamatosan a tobbiektol, meg kidobalta a suli szervere...aztan be is doglott a nagy eroltetesben :DDD

ebbe rendeltuk azt a CPU-t, amit Pikari-nak elkuldtem ajiba'
    pl ez sem ment 2x2GB RAM-l, mert azt megprobaltam belerakni, hogy esetleg vmennyit javuljon attol

szulok probaltak ruppotlankodni rajta eloszor, hogyjoleszazvazze, szep nagy gep...az :U
    de aztan belattak, hogy elobb kellett volna szolni nekem, ha PC vagy noti kell, nem akkor, amikor mar megvettek vmi jofej ismerosuktol ezt fost egy vodor aranyert

mielott esz nelkul beleugrottak volna vmibe megint vakra veeegre eszukbe jutott felhivni, de ilyen Celeron N4100-s technikakat gondoltak szinten 120k korul, mert az volt a bugdet max-max-max-a
    aztan mondtam nekik, hogy ne egy eleve ~4 eves, abbol is a sorozat leglepattantabb cuccat vegyek mar meg...hanem azt az 7gen R3-st, ami azt korberajzolja

~2 honapja talalkoztam a unokahugommal, kerdeztem is tole, hogy az eromu teper?
    peeersze
    utana meg karacsonyig 2-3 osztalytarsa is vett ugyanolyat, mert ok is vmi regebbivel probalkoztak eloszor (ovenel ujabbak voltak par evvel, de... azok is 10+ evesek)

Új hozzászólás Aktív témák