Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Nekem csak Ninja 2-őm volt, és Mugen 2-re cseréltem le. Ebben az esetben tudom, hogy hatalmas előrelépés volt a Mugen! Én semmiképp nem választanám a Ninjat. Ha csak tehetném akkor Mugen, és abból sem a 3, hanem az elődje (Tapasztalat, mindkettő volt, és a kettes erősebb)
Én Mine 2-vel hűtöm a 8120-at, és 4Ghz-n kb 44 fok max kupakhő 19 fokos szobában
Sokan hűtik még Brockennel. Most árul egy srác 1500Ft-ért. Én vettem 3-mat, és bár volt vele egy kis meló, hogy lefogatást készítsek hozzá, és a lamellák is szanaszét álltak, de egy 2magos Sempron 145-öt 2.7 Ghz-n full passzívan max 38fokig enged felmenni matt feketére festve! (Netezős konfig) Elég meggyőző ez is. Szép eredményeket írogattak róla itt a fórumban is.[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz Bali27 #14003 üzenetére
Én a helyedben midig futtatnék egy kis filmet a háttérben, akkor kevesebbet fogyaszt Vagy csak elírás?
A C1E elég hatásos. Meglepő, hogy egyáltalán bármennyire effektív, nem még, hogy ennyire.
Köszönjük a beszámolót!Oliverda: Értem. Akkor az alapján fogok ismételten neki az OC-nak, hátha nagyobb sikerrel járok, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz Oliverda #13981 üzenetére
Nem várható esetleg, hogy a K10 tuning kezdőknek c. művedhez hasonlatos cikket írj, csak bullhoz?
Nagyon nagy segítségemre van a mai napig. Le is mentettem, és feltettem a telefonomra. Nagyon sokan örülnének neki biztos vagyok benne!
Akár a gépem is felajánlom a cikk megírásához, ha szükséged van rá Most olvastam el az aláírásod[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
Ugyanezt a feszt adta neki, csupán amikor nem volt fixen meghatározva, akkor jobban vándoroltak az értékek.
Az aida által becsült hőmérsékleti eredmények meddig biztonságosak, és melyiket kell figyelembe venni? (mag vagy kupak hő) Melyik a valósabb?Klikodesh: És mekkora feszt adtál nekik? Hátha nekem is sikerül ebben a lapban reprodukálni az eredményed.
-
Eddie141
senior tag
válasz miresz #13872 üzenetére
miresz & soultrapp:
A gyanútok beigazolódni látszik, miszerint keveset ad neki alapból a lap. Köszönöm a tippet. Egy kis fesz emeléssel és fixre állítással megoldottam. Viszont ezt orvosolva egy másik problémába ütköztem, amely szerintem gyorsabban fixálódik a segítségetekkel:
Akármekkora feszt állítok be a procinak ( 1,36 - 1,4 ) azt terhelés alatt lejjebb veszi a lap, és ugrál is (gondolom ez a híres neves droppolás). Egyedül a Processzor intelligens védelme van bekapcsolva, meg a c1 és c6 state. Mit tehetek ez ellen?Viszont most atom stabil a Prime teljesen alapon! (Jelenleg is fut)
Egyébként reálisak lehetnek ezek a maghőmérsékletek? Scythe Mine 2-vel hűtöm két db 14-es ventivel, meg felül két db 12-es Cooler Master szívja el a hőt, illetve mögötte egy Scythe 12-es, és mindezt max fordulatszámon, 20 fokos szobahőmérséklet mellett. Az érződik, hogy hűvös levegő távozik a gépházból, ellentétben az előz konfigommal, de valahogy irreálisnak tűnnek számomra az értékek, vagy csak nem szoktam még vissza az AMD kényeztetően kellemes hőmérsékleteire a Core i7 920 után?
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz miresz #13869 üzenetére
Megtörtént, és elnézést kérek. Ez valóban egy releváns információ, mely hiányzott.
AMD FX8120, MSI 970A-G46, Corsair HX620, 6Gb Corsair DDR3 1333@1600, Gigabyte GTX570 Windforce OCHa minden alapon, és gyári beállításon van akkor is azonos, és előjön a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön én is végre beléphettem az FX userek közé. Viszont van egy kis problémám, amelyben a segítségeteket kérném:
Kellemes meglepetés ért amint elkezdtem terhelni a procit. Minden beállítás mellett kb 1,5 perc multán kihal a Prime 95 illetve az intel Burn teszt is a 8. magon, a többin meg megy tovább... Érdekes anomália. Mindeközben a hőmérsékletek 100%-alékos terhelés mellett egy Mine 2 hűtővel 2 ventilátorral 17 fokos szobahőmérsékletben 40-45fok max!
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mi lehet ennek az oka?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest