-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
ZyarraQT #71543 üzenetére
Hátránya értelemszerűen instabilitás lehet, ki kell próbálni. Nekem 1,28V-on sikítva de elbírta 2400MHz-en járatni a memóriát (azóta visszavettem 1,2V-ra és a memet 1866-ra), szóval nem hiszem, hogy a 2133MHz-es memória kapásból problémákba ütközne, de ha igen, akkor esetleg vissza lehet menni 1,25-ig.
Pontos hőmérsékletet nem tudok mondani. Vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak, akik már jogosan mernének tippelni. Ki kell mérni, hogy most a többi beállítást érintetlenül hagyva mennyit csökken, ha lemarsz az értékéből 0,15V-ot.
-
Omli85
őstag
válasz
ZyarraQT #71536 üzenetére
Amíg 70fok alatt tudod tartani a kupakot Prime/IBT Very High 5-10 kör alatt addig nincs para.
Viszont ennél a fesznél figyelj a VRM hőmérsékletre. 1.5V annyira azé már nem játék hipp hopp kijöhet a füst ha valami nem oké. Mivel hűtöd ?
Amúgy szép éhes jószágod van neked is én azt hittem az enyém az éhes fajta.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ZyarraQT #71441 üzenetére
No, végre valami csemege...
Kíváncsi vagyok, mit tudsz kihozni abból a lapból...
Ez van ugye? Asrock 970A-G/3
Kár, hogy ilyen későn dobták piacra, nagyon elkésett vele az AsRock... nem tűnik rossznak, legalábbis az árához képest. A 4,6GHz-et illene tudnia throttling mentesen. -
hundai
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- War Thunder - MMO Combat Game
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest