- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5373 üzenetére
Én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Az ilyen hirtelen ugrások általában nem valamilyen cpu piaci mozgás következményei.
Lehet, hogy elindult egy új játék, ami KÍnában népszerű
Lehet, hogy újranyitottak az internet kávézók, amik eddig "a covid miatt" zárva tartottak.
Lehet, hogy a lezárt bányászat miatt a gépeken adtak túl, és azok valami olcsó intel procik voltak.
Lehet, hogy a lezárt bányászat miatt a gépekből új internetkávézók nyíltak.Egyébként egy 4 magos GF12-es zen3 még talán engem is érdekelne. Bár az valószínűleg valami forrasztott cucc lenne, nem AM4.
-
válasz
S_x96x_S #5373 üzenetére
Én majd arra leszek kíváncsi, ez is ilyen anomália féle a Steamben, vagy tényleg trendforduló. Játékosok között több a DIY vásárló szerintem, mindfactorynál nem igazán látszik, hogy lassítana az AMD. Arról meg nem hallottam, hogy OEM-eknél hiány lenne AMD-ből (ettől még lehet persze
)
Múltkori anomália Steam surveyben, de előtte is van egy pár százalékos elmozdulás, ami aztán vissza is állt következő hónapban az enyhén javuló AMD trendre.
Milyen érdekes a steam survey-ben ez is:
Bal oszlopban az egyik kategóriában meg van nevezve egy gyártó, AMD-nek esélye sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Renault, Dacia topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő