Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Az ilyen hirtelen ugrások általában nem valamilyen cpu piaci mozgás következményei.
Lehet, hogy elindult egy új játék, ami KÍnában népszerű
Lehet, hogy újranyitottak az internet kávézók, amik eddig "a covid miatt" zárva tartottak.
Lehet, hogy a lezárt bányászat miatt a gépeken adtak túl, és azok valami olcsó intel procik voltak.
Lehet, hogy a lezárt bányászat miatt a gépekből új internetkávézók nyíltak.Egyébként egy 4 magos GF12-es zen3 még talán engem is érdekelne. Bár az valószínűleg valami forrasztott cucc lenne, nem AM4.
-
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Én majd arra leszek kíváncsi, ez is ilyen anomália féle a Steamben, vagy tényleg trendforduló. Játékosok között több a DIY vásárló szerintem, mindfactorynál nem igazán látszik, hogy lassítana az AMD. Arról meg nem hallottam, hogy OEM-eknél hiány lenne AMD-ből (ettől még lehet persze
)Múltkori anomália Steam surveyben, de előtte is van egy pár százalékos elmozdulás, ami aztán vissza is állt következő hónapban az enyhén javuló AMD trendre.
Milyen érdekes a steam survey-ben ez is:
Bal oszlopban az egyik kategóriában meg van nevezve egy gyártó, AMD-nek esélye sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Napelem
- Búvárkodás
- Starlink
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)