Hirdetés
- Mobil flották
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nem annyira nagy meló akár csak dieshrinkelni egy adott lapkát kisebb gyártástechre, csak nincs ingyen és a BR esetében jó eséllyel ezért ez el is maradt. Ill, mint írtam, a HDL elvileg még nincs kész a GloFo 14nm-es gyártósoraihoz, így csak HPL-el jöhetne az új cucc. Márpedig a HPL-t a Jaguar esetén nyugodtan megengedhetik maguknak, mert még akkor is elenyésző méretűek a magok.
Azt meg ne feledjük, hogy Polaris újításai valószínűleg a NX lapkájában hamarabb jelen voltak, mint a Polaris 10/11-ben, miután valamikor a Tonga és Fiji megjelenése közt jelezte az AMD, hogy kaptak két nagy egyedi megrendelést. Épp ezért hívtam fel a figyelmet a GPU-k és a NX lapkájának várható viszonyára.
Mindenesetre a Sony nem véletlenül kért APU felépítést. A Microsoft se véletlenül használ azt. A NX drágábban jönne ki és 2018 környékén lemaradhatna a fizika és AI számítások terén a konkurenciával szemben.
u.i.: Az XV/Zen és többi cuccnak a cache miatt kell szerintem a HDL. A Jaguar-nál ez nem annyira vész.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest