- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Nincs több kallantyú. A Sempronon viszont megduplázódott a cache a maggal együtt így a 100MHz-cel magasabb órajel mellett 2MB lett a cache is 1 helyett.
Fiam gépe, van itthon egy csomó hardver gondoltam felturbózom ha lehet de nem nevezném az eredményt meggyőzőnek
Van ha-n egy FX4100 5-ért csak nulla feedbackes az eladó. -
amol
addikt
A gyári X2-es nem lesz 1MBx2 UCC-vel?
A Regorban 1MBx2 van.
Nem lett. A 215-ös 512KBx2. A lista alján van.Az AMD SB950 külön csipes UCC, nem?
Nem tudomASRock 970 Extreme4, csak be kell kapcsolni az UEFI-ben.
Egyébként a Sempron jobbnak tűnik, eleve erősebb és kicsit jobban bírja a tuningot is. Talán nem is melegszik annyira bár a hőmérsékletet a magnyitás után nem tudom kiolvasni. Ja és nem indul lassabban. Az Athlonnal igen, gondolom azért mert minden indításkor próbálja nyitni ami nincs. Egyelőre a (leánykori nevén) 145 marad. Bár elgondolkodtam pld egy FX4100-ason helyette. Ott nem csak marginális különbség lesz
-
amol
addikt
Nem teljesen ugyanaz mert a 215 alap órajele 2.7 a 145-ösé pedig 2.8 és 2x512kb helyett 2x1MB a L2 cache szóval tuning nélkül erősebb.
12% OC-nél már kellett egy kis feszemelés, 3136MHz-en passmark 1536.Nekem sem kell külső IC csak be kell kapcsolni BIOS-ban az UCC-t ami nyitja a magot. Nyitás után ez is többet tököl de mintha utána is később jönne a post, nem vagyok benne biztos.
-
amol
addikt
Sziasztok!
Játszottam egy kicsit. Van két Athlon II X2 215-öm (Regor), egy Sempron 140-em és 145-öm.
Az Athlonokban nem sikerült feloldanom semmit. Utánanéztem és nem teljesen egyértelmű hogy van-e mit.
A lap egy 970 Extreme4 és csak az UCC-t kapcsoltam be. Lehet még próbálkozni valamivel?Mindkét Sempronon fel tudtam oldani a 2. magot és a 145-öt egy napig izzasztottam hiba nélkül 4450e-ként.
Magasabb órajel és dupla L2, valamivel erősebb lett mint a 215-ös (5-7%). Érdemes ezt használni helyette? Nézek majd egy kis tuningot is.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged