- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Milka 78 #7826 üzenetére
Jah és alatta van olyan is hogy aktiv cpu cores az auto-ra van állítva ha menuálra állítom akkor meg jelenik hogy 1,2,3,4,5,6,7,8 mag-ig és On... de vissza állítottam manuálra.. meg mikor ujra indul és bejön az asus kezdő lapja akkor van a jobb alsó sarokba egy processzor ikon és fölé írva hogy x4..
-
Hardver Arc
senior tag
jah egyébként ha azt megnyitom advanced clock celebration bejön elsőbb egy options és az alatt hogy
Disabled
Auto
All Cores
Per Core
By HotkeyÉs rá mentem hogy All cores akkor nyissa meg a 4magot..elmentettem lekapcsolt a gép utána 3 másodperc múlva vissza kapcsol de utána vissza is állítottam disabledra. amég nem tudom hogy kell l3 chache-t feloldani mert az a 6mb jól jönne játékoknál.
-
Hardver Arc
senior tag
hát igen odáig rendben ott lehet állítani hogy manual akkor ledob egy listát a 4 magról és ennyi
de neten se találtam semmit róla.. youtubon van MSI lapon hogy feloldják a athlon ii x4 640 l3 chahce-t de nekem nincs is olyan a bioszba hogy Cell menu meg ilyenek
csak hogy menu advanced boot meg a szokásos..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Rypejakten #7816 üzenetére
Attól függetlenül azt hittem van a bioszba csak akkor legalább szürkével lenne írva hogy lássa az ember nincs rá lehetőség magot feloldani ha már a videokon mutatja.
L3 chache miatt keresem mert azt meg fel lehet oldani de akkor azt hogyan?
-
Hardver Arc
senior tag
hmm.. csak az a vicc hogy a boiszban az advanced cpu menüben nincsen olyanom hogy asus core unlocker
több videot néztem és nincs ott ahol lennie kellene ennek a funkciónak... érdekes
vagy talán elsőnek ezt instalálni kell? nem értem
a bioszom is 2012-es legújabb mert akartam biosz frissíteni flash 2 vel de amit rá akartam tenni alapból gyárilag rajta van.. -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok! Van egy amd athlon ii x4 640 box 3ghz processzorom kb 3 hónapos és egy asus M5A78L-M LE alaplapom ami kb 2hetes és azt írja hogy támogatja ezt a core unlockert..
A kérdésem ha ezt használom core unlockert és támogatja az alaplap akkor így is van kockázat hogy nem fog stabilan működni a processzorom?
Mert az asus oldalán ezt a funkciót így írja le mintha gond nélkül lehetne ezt a funkciót használni.Most ez akkor ennyire biztonságos?Engedje szabadjára a valódi teljesítményt
Az ASUS Core Unlockerrel a szunnyadó AMD® CPU-magok aktiválása mindössze egy gombnyomássá egyszerűsödik. Élvezd az azonnali teljesítményugrást az extra magok feloldásával - semmi szükség a bonyolult BIOS-beállítások módosítgatására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Le Mans Ultimate
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest