- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Meglett a Kingmax. Prime blend alatt már nem fagy, tehát tuti hibás volt a Geil, viszont GTA4 ben még mindig van laggom, de ott még folyik az utánajárás, hogy mi okozhatja.
Más: A Winrar tömörítésnél miért csak pár %-ra használja a magokat? Tegnap egy 7,5Gb-os fájl kicsomagolása volt vagy 5-6 perc, a magok meg 10% körül voltak terhelve.
-
Ma lesz nálam egy 2x2-es 1600-as Kingmax ha minden jól megy, azzal várhatóan javulni fog a helyzet?
A Geilnek nem akarok feszt adni, már a lap is 1,57V ot ad neki, ha nem elég neki akkor viszem garanciába ugyanis 1,5V ra van Hitelesítve, amit nem tud, tehát cseréltetném egy Corsair XMS3-ra, arról mi a vélemény?
-
-
-
Sziasztok!
Intel-ről váltottam életemben először 2 hónapja AMD-re, de ma eljött a pillanat, hogy megingott a hitem az egész AMD-s rendszerben. Az egész ott kezdődött, hogy GTA4-ben van egy furcsa laggom, 30-35 Fps-em van, de laggol a játék szó szerint. A ramra gyanakodtam, ezért blend tesztet futtattam prime-ban, ami 4 magosított állapotban kifagyott 2 perc után. Jó, gondoltam megvan a ludas a ram lesz, viszlát lagg, de ennyivel nem lett vége, ugyanis csak hogy kizárjam a cpu hibalehetőségét 2 magos állapotban is primeoltam, ott is kifagy. Rendben a ram az. Gondoltam ha már 2 maggal vagyok, megnézem így a GTA4-et. Nem hittem a szememnek, az FPS-eim csökkentek a -2 mag miatt, de a lagg 90%-ban eltűnt, csak nagyon ritkán és nagyon kicsik jöttek elő. Vissza 4 magra, megint laggol. Nem értem komolyan, a proci HERR Z-től van, pretested, ennek ellenére lehet hibás? 2 hónapja nem tudok egy stabil rendszert összehozni. Segítsen valaki pls megérteni hogy mi a franc történek a gépemmel, hogy semmi nem akar működni úgy ahogy kéne...
Adatlapomon megtalálható a teljes konfigom.
-
Sziasztok!
Egy Phenom II X4 B55-öm van az adatlapomon lévő konfiggal. A cpu elvileg Pretested, (HERR Z-től van) Prime 95-ben viszont X2 és X4 ként is 1 perc után "Hardware Failure detected" hibát dob. Mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged