- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
brendonka23
tag
Sziasztok,lehet hogy rossz helyre irok,de kellene egy kis segitség számomra!A kérdésem az lenne,hogy mostfogok vásárolni egy lg cinema d2343p 3d-s monitort,és mivel hogy elsőnek lessz ilyen féle cuccom,igy nem tudom hogy milyen formátumba kell hozzá letöltsek filmeket,és hogy milyen lejátszó programmal kell majd elinditsam,aki tudja vagy esetleg van hasonló tudású monitorja megkérném szépen hogy segitsen nekem ezekbe a dolgokba!Válaszotokat előre is kösznöm!
-
brendonka23
tag
segitség kellene nekem magfeloldás ügyben!
-
brendonka23
tag
válasz
szupernova23 #7596 üzenetére
miért nem hagyod alapon?nekem is ugyan az a procim van és sikeresen aktiváltam a 4.magok,és én semmit nem húztam rajta semmi feszültséget nem adtam csak úgy alapon van minden!és félóra prime95el 65fokot melegedet de fagyás semmi nem volt!esetleg beszélgethetünk privibe vagy valahol ahol gyorsabban eszemcserét tudunk folytatni
-
brendonka23
tag
válasz
Milka 78 #7591 üzenetére
nekem abba segithetnétek hogy akkor a gyári procimmal hagyjam e bekapcsolva a 4magot?mert sikerült unlcoljam az amd athlon x3mas 455ös procimat,letesztetltem prime95el addig amég kelletet,30órát ment 65fokig ment felt a proci,a magokat nem figyeltem mert alapon is hülyeségeket mutatott 8-10fokokat,szl a véleményeteket kérném mert még most viszaraktam addig eredeti beálitásra,de azért csak jobb a 4mag mint a 3!mit csináljak srácok mit ajánlotok?
-
brendonka23
tag
válasz
ebegab92 #7572 üzenetére
most néztemhogy az everest kiirvalami auxot is néha néha mikor bevillan,és az leföl ugráló ingadozóadatokat mutat 50-70-80fokok közt,deviszont az aida nem mutatott nekem ilyen auxot csak az everest,ilyenkor mivan?
most mejk adatot kell nézem?vissza is állitottam gyors 3magosra nehogy valami gond legyen,léccives segitsetek nekem hogy most mit csináljak:Snem tom mostmár mit kell nézzek hogy tudjam hogy nyugi van e vagy inkább alapon hadjam 3magosan:S -
brendonka23
tag
válasz
kjani18 #7569 üzenetére
mien hütőt ajánlanátok ami nem túl drága és biztos lenne az hogy megfelelne?
egyépként mire lett volna jó az az l3?amúgy én csak annyit csináltam a biosba,hogy ami disablén volt procinál beálitás rá mentem hogy all cpu valami bocsi csak nem tok angolul ezért irom igy le
kiválasztottam,elmentettem,elmentés után a gép kikapcsolt magától,aztán elindult rá pármásodpercre magától,betöltött rendesen a rendszer,és aztán ahogy látjátok ezek az adatok lettek
hát remélem akkor hogy innenstől nem lesz probléma semmi ha már ennyi teszten ment át,játékokkal is pl:farcry3,deadspace3,crysis3,egyiknél sem volt semmi hiba,és a hőfokom is 48volt a cpu-é,igaz a magok irreális hőfokokat mutattak,de erre már megkaptam a választ,hogy bezavarodnak a magok hőfokai,ha esetleg van valami észrevételetek vagy valamit amit megosztanátok egy ilyen tudatlanal mint én,mellé teszem nekem nagy nehezen lett meg ez a configom,tehát megdolgoztam érte amim van,nem anyuka apuka ajándéka,szl ezzel arra szeretnék kilyukadni hogy barátilag gondoljatok rám hogy minden jó tanácsot szivesen meghalgatok és megfogadok ami védi a gépemet esetleges elromlástól a magfeloldás következtében,ezért kértelek meg titeket hogy amiket bemásoldam adatokat a tesztelés során alaposan nézétek meg léccives hogy akkor minden rendben van e?
válaszotokat előre is köszönöm!
-
brendonka23
tag
köszi szépen a válaszodat!azt szeretném kérdeznin tölled vagy aki tud rá válaszolni,hogy a leirtak alapján,és a képet amit feltöltöttem,mindenrendben van e akkor a 4maggal nekem?és hogy nyugott lehetek e igy használni a gépet?eddig játszottam is és nem ment feljebb a cpu-m 50foknál feljebb,ahogy leirtam prime 95el,volt 58fok a cpu gyári hütésel!válaszotokat előre is köszönöm!
-
brendonka23
tag
válasz
joker1220 #5119 üzenetére
sziasztok,én nagyon kezdő vagyok ebbe a témába nem is nagyon értek hozzá,deviszont sikerült unlockoljam a biosba az amd athlon x3 455 ös procimat 4magosá tenni és lett belölle egy AMD Phenom(tm) II X4 B55 Processor, 3306 MHz,minden rendesen müködik,és megcsináltam azokat amiket olvastam itt a cpu z meg prime 95öt és nem ment feljebb 58foknál a cpum,csak azt nem értem hogy van mikor 9 fokosnak irja a magokat alapjáraton,és 36-38fok a cpu,az nem kevés?már mint a magoké?3magosan 25fokot irt ki alapjáraton
-
brendonka23
tag
sziasztok,én nagyon kezdő vagyok ebbe a témába nem is nagyon értek hozzá,deviszont sikerült unlockoljam a biosba az amd athlon x3 455 ös procimat 4magosá tenni és lett belölle egy AMD Phenom(tm) II X4 B55 Processor, 3306 MHz,minden rendesen müködik,és megcsináltam azokat amiket olvastam itt a cpu z meg prime 95öt és nem ment feljebb 58foknál a cpum,csak azt nem értem hogy van mikor 9 fokosnak irja a magokat alapjáraton,és 36-38fok a cpu,az nem kevés?már mint a magoké?3magosan 25fokot irt ki alapjáraton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged