- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
pocok74 #4263 üzenetére
Namost elvileg nem nagyon kéne 60 felett lennie, Joker1220 processzora egy alkalmi teszt volt, hogy mennyit megy max. az adott tesztgépben, de rossz szellőzésű házban, gyári hűtővel. A saját processzorom erejéből kicsit visszavettem, elég a 3700MHz 1.35V-on, így 56 fokos kupakhővel terhelés mellett. Másik topicban írták nekem, hogy sok az 58, de én örülök, hogy csak ennyi, nekem a C2-es B50-esem mindig 62-65 fok körül volt. Hibázni nem hibázott, másfél éve remekül működik. De ez a B60-as kicsit jobb, megérte váltani
. Ha lesz pénzem, akkor veszek valami jófajta Be Quiet hűtőt, addig jó lesz az X4-es gyári hűtő.
-
MDanny
senior tag
válasz
pocok74 #4254 üzenetére
Köszönöm szépen. Azért az "alulfeszeléssel" is vigyázni kell, mert elmegy 1.35V-on is, de hibátlan Prime ellenére lehetnek grafikai hibák. Ezért jobb integrált vezérlős alaplapon tesztelni, mert ott egyből feltűnik, de pl. a Gigabyte GA-MA790FXT-nél csak játék közben. Végülis ahhoz képest, hogy a gyári VID 1.425V, VNB 1.2V mellett, így 1.375V-on 1.3V-os NB mellett remek, hogy ennyin elmegy. (Szerintem.)
-
MDanny
senior tag
válasz
pocok74 #4237 üzenetére
Ha az alapfeszültség 1.3V, akkor valamilyen energiagazdálkodási beállítás nem jó. Cool and Quiet be van kapcsolva vagy csak a Windows állítgatja az órajelet? Ha visszavettél belőle, akkor viszont rendben van, mert amint manuális a feszültség-beállítás, azonnal fixen beáll annyira és akkor sem csökken, ha az órajel igen. Egyébként van olyan program, ami külön állítja az energiagazdálkodási állapotokat, a Phenom Tweaker ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged