- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ó ember, Te vagy a legjobb, ez végleg megoldotta nálam az is egészet!!!
Közben már az őrület határára kerültem amiatt, hogy még az általam írt beállítással sem hozta a nagy gép letöltési sebességét, csak a felét.
A Te megoldásoddal fullra ugyanaz a DL sebesség mind2 gépen, örök hála!!!!!(Közben felraktam egy windows 7et, azzal is ugyanez volt, de most rakom is vissza a windows 8at, 3 win telepítés 2 nap alatt, grrr
)
-
válasz
WunderKinder #1878 üzenetére
Sorry a dupláért.
Nálam az volt a megoldás win 8.1 alatt, hogy a network settingsen belül az ethernetre feliratra kattintva és ott a properties-be belemászva, ki kellett kapcsolni a Qos Packet Schedulert, így már hasít a net a kis gépen is.
Hiába volt a routerben kilőve a Qos, de így már jó. -
válasz
WunderKinder #1876 üzenetére
Nálam ugyanaz a szitu, win 8.1 64 bit (Kabini) alatt.
Nagy gépen teljes sebesség, kis Kabini gépen nevetséges letöltési sebesség.
TP Link WR1043N v1 router. -
válasz
zsolt501 #1818 üzenetére
Akkor ez felejtős, lehet vissza kéne vinnem az egész házat a boltba, tegnap vettem.
Marha jó amúgy, hogy tesztekben egy árva szó nem volt arról, hogy a tápventi maxon dübörög, és a gyártói honlapon is ez áll:
"Quietness is provided for by an overall chassis fan-less design with ventilation grids on the right and left side as well as on the back. The specially designed preinstalled 220W SFX power supply also works without chassis fan, further reducing noise and energy consumption" -
-
Ma raktam össze a köv. gépet:
AMD Athlon 5350
ASROCK AM1B-ITX
4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu Edition CL9
Thermaltake Element Qi 200W
1TB WD 3.5" SATA-III 64MB cache 7200rpm RedAngol Windows 8.1 ment rá, Pro verzió.
Device Managerben minden fel rakva, mégis a proci gyári ventije mindig maxon megy, és piszok hangos. Miért nem hajlandó Silent módban menni, ahogy a Biosban beálltottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest