- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
stul87
tag
válasz
Apollo_21 #12136 üzenetére
nincs mit tesztelni...én teszteltem win 7 alatt 40fps...proci 100-on,hőfok 2000 celsius...win 8 50-60 fps proci 70-80%-on hőfok is így marad 60 alatt. Amúgy meg tipikus magyar hozzá állás...én is ilyen voltam annó a 7-essel,és most mikor felidéztem magamban,mennyire jól esett xp-ről 7-re váltani a nagy sápítozás után...na most a sikítós résztől megkíméltem magam,és inkább szokom...amúgy nincs csempe,totál olyan,mintha egy win 7-est használnék, csak gyorsabb.
-
stul87
tag
Nekem full HD felbontáson A10-5800K és egy ATI 6850 mediumon 40-50 fps-t produkál...IGP-vel nagyon meg se merném próbálni. Ja és ne feledjük, hogy amíg win7 volt,borzasztóan ment a BF4...de mivel látszik,hogy 8-asra írták,azon nem is megy a proci csak 60-70%-on a 99% helyett, ami a 7-esnél volt.
-
stul87
tag
Na sikerült alul feszelni,mostmár 1.3-on dolgozik és így 50 fok körül van csak játék alatt. Talán így még az fps-em is több lett.
-
stul87
tag
válasz
diablo1984 #11732 üzenetére
2200-őn pörög maxon állandóan, alapjáraton 33 fokos, 5 perc játék után már 65. Még arra gyanakszom,hogy nem egy gyenge a tápom (HKC-575W) és attól melegszik,mert pont ettől a sráctól vettem,nála nem volt semmi baja,neki egy 7770-el simán volt 80 FPS-e BF-ben, és nem melegedett. Nálam meg ugyan az a lap és proci melegszik.
-
stul87
tag
válasz
Peaceliker #11729 üzenetére
Nem gyári, egy régi Alpine GT64. A házon most nincs is rajta az oldala,szal huzat az van
...egy haverom mondja,hogy neki az FX8320 is 65 fokos az sem gyári ventivel,hanem kicsit komolyabb Alpine-al. Most gondolkodom,hogy feszeljem e kicsit alul a procit, hátha nem menne ennyire fel...
-
stul87
tag
Hiába pasztáztam, ugyan úgy játék alatt 67 fokos...ez normális? Nektek hány fokos? Lehet, hogy a bioszban nincs valami jól beállítva? Az alaplapi videókártyát letiltottam,csak a sajátomat látja most. Nekem nem is kell az integrált,akkor így van jól beállítva?
-
stul87
tag
válasz
GeneraL_XTX #11722 üzenetére
Na ez eddig egy nagyon jó hír,még esetleg ami számíthat,hogy egy Alpine 64-es van rajta. Tudom pár ezres kategória de 67 fokos ha játszom,pedig egy havertól vettem,neki a gyári volt rajta és neki sose ment ennyire fel...sőt egy 7770-el használta,és neki nem voltak ilyen bajai mint nekem. Most vettem pasztát,újra pasztázom, utána meglátjuk. Még a számtekboltos srác azt mondta,hogy azonnal Win8,mert csak az alatt használja ki az újfajta utasításkészleteket. Viszont a gubanc az mi lehet? Tehát hol kezdjem,mert a sránál jó volt a proci,az előző procimmal, meg jó volt a videókártyám
-
stul87
tag
A napokban beruháztam egy A-10-5800K-ra egy ati 6850-el van pariban. Még csak a BF3 van a gépemen,de elképzelhető, hogy annyira gyenge lenne a proci, hogy teljesen mindegy mekkora felbontásban és részletességgel játszom,akkor sem kúszik 50 fölé az fps? Minél lejjebb veszem a grafikát a videókártya kihasználtságom annál inkább zuhan, lement egészen 40%-os kihaszntáltságig ,a proci viszont 4.3-on 100-al pörög. Tehát ez a proci ennyit tud csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest