- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy RAM-ból van választék Crucialból is, és van LP Kit is, ami 1.35V-on üzemel, C9 időzítéssel 1600MHz-en. Gondolom a low profile miatt ilyen alacsony feszültsége, és hogy ha esetleg húznám a procit (750K mellé lenne), akkor ezek is mennének mondjuk 1866-ot? Meg van valami hátránya az LP-knek? Csak hogy ne kelljen hűtővel macerázni, ezért gondoltam, árban is elérhető és mondtátok hogy 1600MHz elég a 750K-nak. Amúgy 4.-4.2GHz körül szeretném belőni. -
sladka_pani
senior tag
Igen erre a lapra gondoltam
Elvileg színt a színnel kellene belőni ramoknál nem? Vagy rosszul tudom a dual channel jelölését mostanában? Ramokból csak Kingston és Corsair az elérhető ahonnan rendelek.
Miért nem érdemes ekkora ramokat venni? 1600mhz? Elvileg tudja proci a 1866-ot, legalább akkorát kellene nem? Kicsi tuningra lenne, mondjuk 4.2GHz-ig húzni. Szóval? -
sladka_pani
senior tag
Én még megvárom a fizut, aztán nincs mese beújítok egy Asrock Pro4 + 750K + 8GB DDR2133 + 7770 VGA-ra, szerintem ezzel igy rendben leszek ha netán játszogatni akarnék néha
Árban meg verhetetlen. A kérdés: sokat olvastam hogy nem fér el a nem gyári hűtő a ramoktól. Nekem egy Zalman CNPS10X Extreme van már előző konfigról, őt szeretném rátenni. LP RAMokat kellene vennem? Mert gyári hűtőt rá se szeretném próbálni. Ez meg nem kicsi dög.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Szlovákiában is tegnap estétől csökkentek az árak AMD-nél, jelenleg is tartják magukat. Sajnos a 750K CPU csak 2 euróval ment lejjebb, de az 5800K 20 euróval -
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Odaérkeztem hogy lenne cash az FM2-re váltani (laptopos voltam 1 évig, előtte meg Phenom X3/4gb ddr2 800/sapphire 4980 1GB Vapor-X asztalim volt), sok napos olvasgatás után sem tudtam még dönteni mit szeretnék összeállítani. Seasonic 500W tápom, NZXT plexi házam van és egy ASUS dvd íróm.
APU-nál már megvan hogy az A10-es 5800K lesz. HDD-ből 1TB WD Caviar Blue.
Alaplapnál nem tudok dönteni mi az amit kihasználnék. Elsősorban érdekelne hogy mATX vagy ATX lapot érdemesebb venni, van-e a nagyobb ATX-nek előnye, ha nem használom ki a PCI foglalatokat? Tartalmaz-e többet az ATX? Végül is a kis méret nem zavar, ha mást nem hagynak le róla. Legalább 2db USB3 kell, 4 SATA3, chipkészlet látom ez szerint alakul (a55, a75, a85).
Ha tudnátok esetleg konkrét tipust ajánlani az jó lenne, nálam csak az ASUS és az Asrock rendelhető, Gigából meg csak gagyi fajta, MSIből nincs kinálat, szóval ez a kettő előbbi. LE jelölés mit takar? Low profile? Ez miben nyilvánul meg például? Árak miatt kérdezem, lehetne csúcslap is, de 15-40 eurós különbség van a legolcsóbbtól a drágábbig.
RAMot milyet érdemes venni? 2x4GB-re gondoltam, 1866 elég vagy magasabb felé kacsintgassak? Kingston és Corsairból is van választék.
TUNING egyelőre nem lenne, gyári értékeken szeretném használni: netezésre, hd filmnézésre, némi játékra közepes részletességek mellett. Később lehet kapna külön VGA-t, ha nagyon szeretnék játszani.
Szóval szeretném ha kiokositanátok ezekről, hogy megfelelően összhangban működjenek a dolgok. Nagyon szépen köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest