- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
-
ló úr
őstag
válasz
kopidoo #10813 üzenetére
Azért ne túlozzunk már, nekem van egy A10-5800k egy Asrock A85x extreme4 lapban, 2*2 gb 1333 mhz es ram, dvd író+ egy 500 és egy 80 gb os winyó és egy atx3025 típusú fsp röhögve elviszi amit tudjuk h inkább 250w-os mint 300 hiába 80+-os, jah és a proci 4200 mhz en megy fesz emeléssel +az igp is picit feljebb van húzva, szal szerintem kizárt,h 180w-ot megegyen alapjáraton mikor tuning alatt sem fogyaszt annyit szerintem
-
ló úr
őstag
válasz
Vartanus #10641 üzenetére
Fizukor benevezek egy 2000Mhz-es 2*4GB RAM kit-be, már ki is van nézve a kicsike
Az gondolom már eléglesz hozzá
Igen észrevettem, h elég jó kis IGP, többek között ezért is ezt választottamNem vagyok egy Hardcore játékos, nekem nem számít, h minden full grafikán menjen, de eddig nem csalódtam, ilyen ramokkal is megy a Crysis 3 is 1280x1024 ben low és medium felbontás között vonalsimítás nélkül
Szal elvileg ha tuningolok kicsit és erősebb ram lesz benne akkor ezeket az értékeket röhögve feljebb fogom tudni tornázni!?
-
ló úr
őstag
válasz
korcsi #10623 üzenetére
Szia. Egy Asrock A85X Extreme 4 lap van hozzá, 2*2 GB Geil value 1333 mhz es DDR3 ( ez fizukor cserélve lesz 2*2, vagy 2*4 GB 1600 mhzes ramra,fizu függvénye, h mennyire), lesz hozzá egy Gigabyte Superb 460w-os tápegység, mivel a jelenlegi FSP Atx 3025 HEN szerintem kevés lesz a tuning alá. Van még benne egy 500 GB-os SATA3-as WD Blue, meg egy 80 GB os Satás Maxtor( tervezek egy 60 gb os ssd-t rendszernek)+ a procin van egy AC Freezer 64 Pro. Ezekből áll a gép szal kéne kis help normális tuninghoz
-
ló úr
őstag
Valaki tud nekem abban segíteni, h egy jó kis tuning beállítás kellene nekem A10-5800K alá
CPU és GPU is lenne tuningolva, köszönöm előre is!
-
ló úr
őstag
Megoldódott a fagyás probléma, hűtés gondok voltak, egyszerűen a gyári alatt túlmelegedett! Egy AC Freezer 64 pro van rajta így játékok alatt is max 60 fok!
-
ló úr
őstag
Reggel pasztáztam újra a procit, cmos reset is volt, 1gb ramot adtam a igpnek kb ennyit állítottam át. A hűtés áll rajta mint Katiban a gyerek, szaL nemértem
elvileg este lesz egy ac freezer 64 rá, reméljük megszűnnek a gondok. Ház oldala le van véve, úgy használom. Minden alkatrés garis vagy új. Aida64 el windowson belül olyan 50-55 fok között mozog ha netezek. Remélem a hűtés megoldja a gondokat!
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Olyan problémával fordulok hozzátok, h van egy A10-5800k egy Asrock A85x extreme 4 alaplapban, 2*2 gb geil 1066 mhz es rammal, egy 500gb wd és egy 80 as maxtorra, meg egy dvd író. A tápom egy FSP ATX 3025 HEN. Stock hűtés a procin, nincs tuningolva semmi. Játékok alatt folyamatosan újraindul álltalában az elején 1-2 perc játék után, sehol máshol nem produkál ilyet a gép. Mi lehet a probléma? A driver csak a alap win8 asok+az amd oldaláról letöltött 13.4 es catalyst driver. Segítsetek!
Bios alatt ilyen hőmérséklwteket mér a lapom. Ez is lehet a hiba oka, h túlmelegszik játék alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged