- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Egy 750K-t szeretnék egy Asrock FM2A85X Extreme 4 alaplapban 4GHz-re felhúzni. Kb mekkora feszültséggel érdemes kezdeni, illetve a CPU NB/GFX Voltage értékét is állítani kell?
(A turbó órajelhez 1,3V fölött kínálja meg az alaplap, bár régebben azt olvastam, hogy ez több is mint elég.) -
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
A minap ezt csinálta a gépem. Tudom, hogy a probléma nem ide tartozik, de hátha itt tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm!
-
Pingvin1985
tag
válasz
El Kebir #5308 üzenetére
Értem, és hogyan érdemes beállítani? Pl.: 1,2V VCore, és az offsetet csökkentgetem, és nézem ,hogy stabil-e, vagy offsetet beállítom 0-ra, és csak a Vcore-t módosítgatom? De tulajdonképpen mi értelme van az offsetnek, miért nem elég csak a cpu feszt megadni, és azt állítani? (Ezelőtt S775-ös Intelem volt, ahhoz vagyok szokva.)
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Vettem egy 750k Cpu-t és egy Asrock FM2A85X Extreme4 alaplapot.
Ha az UEFI- ben beállítom a kézi tuningot, akkor ezeket az értékeket adja meg alapból.
4GHz-re szeretném belőni. A szorzón kívül állítsak még valamit, illetve mi az a CPU voltage offset, és azt hagyhatom-e a beállított értéken?Azt vettem észre, hogy a CPU-Z szerint a proci TDP-je 65w, pedig ha jól tudom a 750k 100 wattos.
-
Pingvin1985
tag
válasz
stratova #5127 üzenetére
Nagyon nagy tuningot úgy sem tervezek, először inkább az alulfeszelést, vagy alapfeszes tuningot szeretném kipróbálni. Tehát ha 4+2 fázisnál maradok, akkor Asrock FM2A85X Extreme4 vagy ASUS F285-V legyen inkább?
Olvastam itt régebben, hogy bizonyos alaplapok sípolnak, ameddig valami funkciót ki nem kapcsolnak rajta, csak nem emlékszem, hogy melyik márkánál volt ez. -
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Egy Athlon II X4 750k alá milyen alaplapot ajánlotok? Én az ASROCK FM2A85X Extreme4-M -re vagy az ASROCK FM2A85X Extreme4 -re gondoltam. Gondolom, ha tuningolni is szeretnék, akkor ezek közül valamelyiket kell megvenni. Persze minden javaslatot szívesen fogadok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest