- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010 #7520 üzenetére
Ha nem hinnék a tapasztalatoknak, miért jöttem volna ide?
GB-ot egyelőre túl drágának találom, 30 alatt szeretnék VMVP-s lapot.
MSI-nek utánanézek (árgép nem találja, és már nincs hozzá VMVP), de attól még zsigerből tartok tőle, sajnálom.Intelligencs? Az tapasztalja, aki nem pucolja a gépét rendszeresen, meg minden letöltött vacak programot minden szeméttel együtt (toolbarok és társaik) gondolkodás nélkül feltelepít. Ismerős már netezni sem tudott tőlük. Szemétpucolás segít. CCleaner a minimum, de annál sokkal jobb programok is vannak.
SRII: Kérdés, mit tettél az ASRock lapjaiddal. Nekem és sok ismerősömnek is volt vagy van, gond nélkül hasaználható és tuningolható mindegyik.
diablo1984: ASUS-nál melyik lap virtus? Mert a honlapjukon egynél sem jelzik.
-
SRII
őstag
válasz
atti_2010 #7520 üzenetére
Csatlakozom, nagyon jó giga alaplapok vannak és minőségiek, kiemelném még az asust is ha esetleg a váltanál.
fm2 re a giga lapja amit előttem író említett, kiemelkedően nagy tudású a proci és a win 8 ra is.ellenben tudom hogy nem ide tartozik de néha elnézelődöm hogy az asrock alaplapok után írnak egy extrém- pro -predátor-meg űrlények meg isten tudja milyen nevet, és az user egyből rákap, nekem volt 2 asrock alaplapos gépem, siralmasan tönkre is ment....semmit nem bírt, és le is égtek
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest