- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Win alatt kiírta a bios frissítés, hogy restart kell, restart után lefagyott a betöltőképernyőnél.
Restart is fagyás, C. CMOS, maradt a P1.00 bios. Kifogtam egy flashelhetetlen alaplapot?
Ez a "P" amúgy jelent valamit? Egyébként simán felismeri a lap az A10-6800K-t, szóval gyanús nekem ez a "P" bios, nem találtam azonban pl. rev2-es ilyen lapot. Valakinek van ilyen?
A dobozon egyébként a lap neve után még ennyi áll /A/ASR, ez, nem tudom, mit jelent.AsMédia USB3 vezérlő drivereit nem fogadja el a W7, setuppal sem működik. Ezt hogyan lehet megoldani? Letöltöttem amúgy mindent, meg CD is van, azon ua. meghajtók.
Beállítások egyelőre auto-n, bios szerint a proci 45°C, ventik leszabályozva, csak hűvös jön ki a gépből. Lap 3x°C. Ezek elfogadható értékek alapbeállításokkal?
RAM-oknál beállítottam az XMP profilt + a 2133MHz-et, azokkal nincs gond, pedig egyesek óva intettek a Corsair-től AsRock lapba, és support listán sincs, csak 1333-as.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest