- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Mobil flották
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
canniball #5447 üzenetére
Megértem az aggodalmadat. Nem lenne jó belefutni egy kompatibilitási problémába. MSI-nél nem tudom mi a helyzet, szerintem annyira nem kényes a memóriákra. Viszont az biztos, hogy E350-es Brazos esetében Asrock-al ment a Geil ramom, MSI-nél néha-néha fagyogatott. Azonban védelmére hozom fel, hogy most édesapám gépében egy 1866 Corsair memória van, 1333 Mhz-en CL6-os időzítéssel és tökéletes. Szóval nem gondolnám, hogy rossz a memória kompatibilitás úgy alapjában véve.
Most nekem Asrock A85X Extreme 6 van, Geil Evo Laggera Cl10-es 2133-as memóriával, a gyári 1,65V helyett 1,5-ön üzemel, a gyári időzítések mellett. Én elégedett vagyok vele és stabil is vele a gép. Előtte próbáltam Patriot Viper 1866-os memóriákkal és Corsair 1866-os Venegane-el, azokkal is tökéletes volt. Szóval nem kell ennyire félni tőle. Legtöbb boltban cserélnek, ha netről rendeled meg, akkor pedig kötelező visszavenni az árut 8 napon belül, indoklás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 7
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest