Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Yettel topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
El Kebir #3778 üzenetére
Nem gond? Akkor neked mások az igényeid. Nekem szükségem van arra, amit éveken át minden vga-val tudtam használni: a két kimeneten egyszerre legyen kép. És nem tudom, te hol olvastál erről, de egy tesztben vagy ismertetőben sem láttam, amiket vásárlás előtt elolvastam. Az meg külön vicc, hogy egy alaplap honlapját böngészve egy ilyen info nincs rajta, csak ha letöltöm a manual pdf-es verzióját, akkor van esélyem észrevenni ezt (már amelyiknél jelzik). Valahogy eszembe se jutott, hogy ez nem tud egyszerre menni mindig. Még az integrált inteles vackok is tudták ezt előtte, meg a korábbi amd-s igp-s lapokban is működött gond nélkül, ez a htpc-be szánt cucc meg nem tudja? Ez egy rossz vicc volt az amd-től. És remélem, a Trinity-nél ezt nem k*rták el.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest