- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
tamikomac #17358 üzenetére
Szerencsére nincs annyi időm, hogy a WoT mellett más játékkal is játszak, így ez engem az elkövetkező időkben nem érint. A PS3-am is csak porfogó, mióta megvettem májusban. Nem baj, majd a lányomnak jó lesz, mikor felnő.
Amúgy ez szerintem undorító, ezt csak a kedves gyártók erőltetik a népre. Azt még megérteném, ha esetleg kiírná, hogy bocsi, kevés az erőforrás, de azt, hogy egy sima BS-t dob, az szimplán csak manipuláció.
-
echterion
nagyúr
válasz
tamikomac #17356 üzenetére
Ez így van. Csak akkor tud nagyon kellemetlen lenni ez az amd-s gyengélkedés, ha pont olyan játékkal akarsz játszani, amihez kevés (lásd WoT például nálam). Én ezért adtam el a procimat és hirdetem a lapot is. Az a10 6790k helyett jó lesz nekem egy sima kétmagos pentium feleannyiért és döccenés nélkül fog menni a WoT. Jelenleg sajnos olyan mértékű mikrolag van az apu-nál FHD-ban, ami élvezhetetlenné teszi számomra a játékot.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
ittakary #17135 üzenetére
Tuning van rajta, az az alapérték, most próbálgatom fentebb tolni. Majd ha kész vagyok, akkor frissítem az adatlapot.
(#17136) Balathruin: Akkor nem ezért droppol. De akkor mi lehet a gond? Az apm kilövésével elvileg nincs tdp limit sem. Lehet, hogy a lap nem bír többet?
-
echterion
nagyúr
válasz
Balathruin #17132 üzenetére
Köszi, megvan. És innen melyik a mérvadó? Mert ha az alsó, akkor valami nagy gond van a procihűtő illeszkedésével.
(#17133) ittakary: Tudom, csak jelezni szerettem volna, hogy nálam nem cl11-es, hanem cl10-es.
Amint le tudom futtatni, berakom ide az eredményt. Egyenlőre azzal szívok, hogy ha a gpu-t tuningolni akarom, akkor fps zuhanásaim vannak, ha nem adok neki plusz feszt (mármint az NB-nek), akkor még 900 MHz-en sem stabil. -
echterion
nagyúr
válasz
Balathruin #17129 üzenetére
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Ti mivel ellenőrzitek a cpu magok hőmérsékletét? A gpu az tiszta, hogy gpuz, de procinál? Aida hülyeségeket ír, csak a kupakhő tűnik reálisnak és jó lenne valami támpont, mert kikapcsolt apm mellett most nem tudom, miért zuhan vissza az fps drasztikusan néha. Vízzel hűtöm, szal nem kéne túlmelegednie, de franc tudja, mi van most.
Illetve ez normális szerintetek? Most akkor mennyin megy a gpu ilyenkor? Bios-ban 915 van állítva, cpuz is annyit ír, de a szenzor fülön az alacsonyabbikat írja...
Előre is köszi a segítséget.
-
echterion
nagyúr
válasz
Vartanus #3791 üzenetére
Köszi a segítséget. Sajnos én sem találtam rá utalást, így lehet, másik lap után nézek, ahol ezt az infót megadják.
Mellesleg csak azért gondoltam az amd-re, mert hát mégis csak az ő pénztárcájukra megy hosszútávon, hogy ezek a funkciók úgy működnek-e, mint más platformoknál, ezért gondolom, lenne némi beleszólásuk ebbe. Az alaplapgyártóknak gyakorlatilag mindegy, mert más platformokra is gyártanak lapokat. Mindegy, ez már lerágott csont, túlléptem rajta.
-
echterion
nagyúr
válasz
El Kebir #3781 üzenetére
Én nem azt szerettem volna, hogy mind menjen, és azt sem írtam, hogy nem tudnak két monitort kezelni, hanem az a kettő nem megy egyszerre, amit a jelenlegi modern monitorok és HDTV-k támogatnak. Ezt a Llano előtt minden gyártó meg tudta oldani, vajon ennél miért nem sikerült nekik? Illetve a vga-kon vajon miért sikerült ezt megoldani?
Szerinted mindenki elolvassa az alaplap kézikönyvét vásárlás előtt? Ez olyan kb., mintha elolvasnád bankszámlanyitás vagy autóhitel felvétele előtt a bank ászf-jét, esetleg egy életbiztosítás kötése előtt a biztosítóét. Nem életszerű.
Persze, azóta mindig megnézem, de úgy gondolom, ez olyan infó, aminek illene a honlapon is kint lenni. Persze a gyártók ezt másképp gondolják, mint azt a mellékelt példa mutatja is. Ez van.(#3780) atti_2010: Veled nem megyek még egyszer bele ebbe, egy elvakult fanatikussal nem állok le vitázni, az olyan lenne, mintha a falhoz beszélnék. De legalább már az aláírásodból kivetted...
-
echterion
nagyúr
válasz
El Kebir #3778 üzenetére
Nem gond? Akkor neked mások az igényeid. Nekem szükségem van arra, amit éveken át minden vga-val tudtam használni: a két kimeneten egyszerre legyen kép. És nem tudom, te hol olvastál erről, de egy tesztben vagy ismertetőben sem láttam, amiket vásárlás előtt elolvastam. Az meg külön vicc, hogy egy alaplap honlapját böngészve egy ilyen info nincs rajta, csak ha letöltöm a manual pdf-es verzióját, akkor van esélyem észrevenni ezt (már amelyiknél jelzik). Valahogy eszembe se jutott, hogy ez nem tud egyszerre menni mindig. Még az integrált inteles vackok is tudták ezt előtte, meg a korábbi amd-s igp-s lapokban is működött gond nélkül, ez a htpc-be szánt cucc meg nem tudja? Ez egy rossz vicc volt az amd-től. És remélem, a Trinity-nél ezt nem k*rták el.
-
echterion
nagyúr
válasz
El Kebir #3776 üzenetére
Csak pár alaplapban lehetett a kettő kimenetet egyszerre használni. A legtöbben vagy az egyikre, vagy a másikra lehetett csak képet küldeni. Volt egy Asrock meg egy Gigabyte lap, amiben ment egyszerre mindkettő, ezeken kívül szinte az összesben csak külön-külön mentek.
(#3768) zsola32: Köszi az infót. Akkor az energiagazdálkodás is megy rendesen nálad, ugye?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Tervezem kipróbálni ezt a platformot (is), de előtte van pár kérdésem, amire szeretném tudni a választ. Egy 5800k a terv meg egy Asus F2A85-M lap van tervben. A kérdéseim:
- a hdmi és a dvi együttes használatával itt is vannak gondok, mint a Llano-nál?
- ha tuningolom a procit (alapfreki és/vagy szorzó), akkor még az energiatakarékossági funkciók megmaradnak?
- van valami speckó dolog, amire figyelni kell vásárlás előtt (memóriakompatibilitás, ilyenek)?Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest