- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
üdv ungawa,itt a totyikjában utána tudsz olvasni,a végén kezd.kingmax memókkal vigyázz

-
Balinov
titán
válasz
greatchaos
üzenetére
hmm.pedig a 61x0-től jobb tudásu,teljesítményü az R690G...friss driver?
-
Balinov
titán
válasz
greatchaos
üzenetére
nefoglalkozzál vele,hogy Everest mit ír,vagy keress egy friss everest 4 betát, a ph-s Nagy Everest topik vége felé linkelte Fiery
-
-
Balinov
titán
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Királyom,életem-halálom kezedbe ajánlom.
Ha nem zavar,hogy nem lehet biosból memidőzítéseket állítani csak winből a memset progival és hogy max 2,1V lehet a vDimm akkor ajánlom az adataimnál található R690G-s ánusz lapocskát. 16k volt nyár elején kiskerbe.Persze a fentebb ajánlott gigát szerettem volna én is,csakhát az idő és az anyagiak ezt nem engedték.3200+ sempit 9x280-on alapfeszen simán,bár a dögmelegbe néha oly érzésem van,hogy a stock AM2-s sempi hűtő kevéskedik.
üdv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest