Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Jaja, biostar visszavándorolt komárnoba
Gigabyte-ot pedig múlthéten eladtam, szinte szaré hugyé.... (komáromba vittem, ott vették meg, lassan oda is költzhetek, annyit járok mostanába oda 
Eleinte úgy volt, hogy egy második asztali gépet rakok össze, de változott szitu, és laptop lesz..... Giga ment Asus maradt.
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
üzenetére
Én elöször egy micro atx házba akartam építeni egy kicsi és csendes pc-t: [link]
De aztán mégis meg gondoltam magam, és egy rendes ATX-es házba költözött szisztem: [link]
Azért maradtam a rendes ATX-es háznál, mert sokkal jobban meg lehet oldani egy csendes gép működését.
Pl, most nincs szabad 5,25ös helyem. Egy XTunner és egy fekete Asus dvd író van ami kintről látszik
Takarólemezek mögött pedig a samu winyót raktam IceCrown 1000 keretbe
[link]
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
-
Probiker
aktív tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Nekem Asus-om van, HDMI-vel, és pont most adtam el egy Gigabyte GA-MA69VM-S2-t (ez ugye 690V)
Mi az hogy nincs sehol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gigabyte-ot pedig múlthéten eladtam, szinte szaré hugyé.... (komáromba vittem, ott vették meg, lassan oda is költzhetek, annyit járok mostanába oda