Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apuka
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Hi ! A lapon persze hogy tudok de minden lehetséges beállítást próbáltam már mechanikusra vagy high performacera állítani és mégsem indul el ! Nem tágít a 15-ös szorzó mellől
Pedig a BIOS ban van egy olyan opció is hogy ''Load High Performance/BIOS Setup Defaults'' ennek aktiválásával 2146Mhz-re állítja a rendszert de az elindítása után ugyanúgy 2004Mhz-en indul el a szekér
Ebből gondolom hogy fix záras a proci ! -
al_age
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
ok, tisztázzuk a dolgot, remélme többször nem írok el semmit

szóval én legutóbb kb 2 hónapja procihűtő cserekor leírtam a prociról mindent.
a papíromon a lényeges dolog, 0522 állt
ugye ezt elírtam
utána rávilágítottak hogy az első kettő karakter az az év megjelölése, tehát 2005 nem lehet.
a cpu-n van egy matrica is, azt is leírtam anno, ezzel a felirattal: AMD 1999
ebből gondoltam nyilván akkor 99 lesz az a szám
viszont most hogy belegondolok lehetséges hogy a procin a 03-at néztem el 05-nek, szóval akkor szerintem 0322 lesz az az ominózus szám, de most már semmit nem mondok biztosra
-
Apuka
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Na igen
Ezt eddig is tudtam a '' minden amit az amd xp-ről tudni akasz '' című nem mai keletű cikkből. De az én procimon az L1 hidak nincsenek átvágva
És ezért gondolok arra hogy az L3 vagy L5 generálja fixen a 15-ös szorzót
-
Apuka
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Hi ! Én se a lapra gondoltam amikor azt írtam , hanem a procira ! Lehet nem eggyértelműen írtam le. Szemügyre vettem a procin a hidakat
milenne ha L3, L5, L12, L9, hidaknál az átvágottakat is rövidre zárnánk ? Vajon úgy bele tudna szólni a lap az állításba ? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig a BIOS ban van egy olyan opció is hogy ''Load High Performance/BIOS Setup Defaults'' ennek aktiválásával 2146Mhz-re állítja a rendszert de az elindítása után ugyanúgy 2004Mhz-en indul el a szekér

Ezt eddig is tudtam a '' minden amit az amd xp-ről tudni akasz '' című nem mai keletű cikkből. De az én procimon az L1 hidak nincsenek átvágva
milenne ha L3, L5, L12, L9, hidaknál az átvágottakat is rövidre zárnánk ? Vajon úgy bele tudna szólni a lap az állításba ?