- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
DJ.Gróf
aktív tag
Üdv! Megvan még a lap és a proci? Mert kellene mindegyik!
-
Xelo
addikt
10 csak most csak önöknek cask tőlem csak ma este...
-
Xelo
addikt
a proci még eladóóó, 11k ért rögtön vihetőő!! küldöm postán szivesen, jól becsomizva! csak tessék csak tessék, SÜRGŐS MAMAA!
-
gabi133
aktív tag
Itt van a jó lapról, 1 szép kép.
-
Xelo
addikt
más amd 2000+t ad 10ért....
-
Xelo
addikt
gaben 9,5eFtért viszi. még van 1 esély rálciitálni aztán vitte.... de több dolog is számit... lehet egy picit várnotok kell mire feladom... mert a bicómat visszakell vetetnem és akkor már küldöm is... vagyis a szerdán kinyitnak a boltok akkor beadom és már aznap el is tudnám küldeni a cuccot..... 500asával lehet licitálni ha még valakinek van kedve hozzá
(most azért kell a licit nekem mert X800 128helyett 256 IceQ2őt veszek ami 3kval drágább igy picit megpróbálom mindenemet drágábban eladni..)
-
Xelo
addikt
9,5k?
-
gaben
aktív tag
Privátba írtam...
-
Xelo
addikt
mongi és gaben is 9et igért a CPUért.... hogylesz ez.... aki a lapot is vinni vele azé lenne biztosan!! a lap meg a proc egyben 17lenne... csak hogy legyen egy kis kedvezmény
-
Xelo
addikt
Up for my lovelyyy hardware
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
reggeli up
-
Xelo
addikt
lap is vihető 9ért...
-
Xelo
addikt
válasz
-=Valium=- #17 üzenetére
hát jövőhéten megtudnám csinálni, de máshogy most nem...
-
Xelo
addikt
válasz
-=Valium=- #15 üzenetére
bonyolult.... elkell adnom az iPODom elsőnek..... abból jönne a naobb pénz...
-
Xelo
addikt
válasz
-=Valium=- #11 üzenetére
debreceni vagyok, felmek pestre, vagyis valami találkahely köllene, de akkor tenném meg ha eladnám már a többi cuccom is.. vagy postán elküldöm.. ha már lesz minden cuccomra vevő rögtön kiabálok
-
Xelo
addikt
válasz
-=Valium=- #5 üzenetére
hütővel 11k, hütő nélkül 10k.... nagyon klafa hütő van hozzá... Smart & Silent Volcano 9. Jó tuningra is meg mindenre...
8kért nem... a hütő alapból kb. 4eFt, akkor az azt jelentené hogy 4et adsz a procért és 4et a hütőért... 11ért a tiéd hütővel... 11-4=7.... az bizony meg jó ár ezért a proccért..
-
Xelo
addikt
csókolóóóm a kezit kisasszony, nem kér egy jó kis procit vagy egy jó lapot?? a proci T-BRED B magos, lehet huzni nyuzni de nem nagyon huztam nyuztam...
-
e.vid
senior tag
De rendesen
-
Xelo
addikt
a fent emlitett dolgok eladóak....
proc: 10.000Ft
alap: 10.000Ft
asszem fixX!
Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GTA V
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest