- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Érdekes jelenség az biztos. Ram ha nem hibás (memtest86-ot neki :) ), akkor furcsa lenne ha néha másodpercekre késleltetne... mondjuk szerintem ha meg hibás lenne inkább fagyna ki a cucc mint állna kicsit. Persze lehet tévedek, mindenesetre remélem nem az Asus alaplap rosszalkodik, mert épp most akarok ilyet venni :)
-
ftc
nagyúr
Noname Ram az oka szerintem.
-
hobizoli
nagyúr
Ezt nekem is csinalta multkoriban a gepsas, aztan egyik nap vettem meg 512MB RAM-t aminek hatasara a Win98SE osszedolt (na jo, meg 3x elindult elotte).
Az ezt kovetoen telepitett XPpro mar nem csinalja, pedig en nem allitottam at semmit a BIOS-ban se...es a gep is tok ugyanaz, a tap Enermax, az egyik RAM 256MB KingMax DDR400 (PC3200), a masik meg egy 512MB Winbond DDR466 (PC3700).
Szoval nem ertettem en se mitol van/lehet ez, de most mar nem is erdekel...
:DD
hobizoli -
Mercend
csendes tag
-
tomcs
őstag
haaat.. nem lennek meglepve ha a legkisebb enermax (asszem 265 vagy van kisebb is? :D) vagy chieftec gyakorlatban tobbet tudna annal a mercurynal. alaplapi elemet nem tom honnan hallottad, az akkor jo7 be a kepbe ha elszallnak a bios beallitasok meg az ora de ilyen uj lapoknal nem szokas, nekem van olyan p1 amiben meg jo
-
dXtr
tag
ram lesz a gaz
-
psy-
csendes tag
De ha nekem nincs huzva semmi akkor miért csinálja? max az agp 8x ostól is lehet? gagyi inno3d ti4200 om van és rá van irva hogy 8x os agp, lehet hogy az nem birja a strapát? vagy a noname ram is tud ilyeneket okozni? vagy basszam ki a gépem az ablakon és nyugodjak le? :)
-
Mercend
csendes tag
Csá!
Nekem is ugyan ezt csinálja! Az én gépem egy A7N8X deluxe, 2400+ XP, Asus V8440.
Szerintem a tápom a hibás, mert ha alapn járatom a rendszert tunning nélkül akkor nem csinálja, de amint megemelem a core feszültséget 1.65-ről 1.75-re azonna elkezdi ezt a hibát. Pedig egy 400w-os Mercury tápom van.
Szóval holnap megyek és kiprobálok a chieftek vagy DTK tápot hátha az segít, ha az sem segít akkor meg azt olvastam valamelyik fórumban, hogy az alaplapi elemet kell kicserélni, de ezzel inkább várok még.
Mercend -
psy-
csendes tag
Hi!
A címben említett gépem van húzás nélkül minden, és olyat csinál, hogy elidnitok valami gamét ami használja a videot, és néha az egész játék mintha lefagyna, megáll minden, majd megy tovább 5-10mp mulva. Nem a vinyo darál, azért azt észrevenném. Quake3 pl egyszer nem csinálta még, de a Wolfenstein, a kártya demoprogramja, stb csinálja sürün. Ha tud valaki tippet adni hogy mi lehet ez, plz irjon.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest