- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Véletlenül nem az ECS L7VTA-ra gondoltál??Mert havernak ilyen van és egy 2100+ xp ficereg benne meg egy COOL U1B1 duál hűtő van rajta és repül mint a szél!Szerintem jó lapokat gyárt az ECS és árban is nagyon jók!Már 21000 ft bruttóért megkaphatod ezt a deszkát!De ajánlom még a GigaByte 7VAX Kt400 lapját is!Mindkét alaplapon van hang és integrált hálókártya is.
Az ECS L7VTA csak pár %-ban tér el márkásabb lapoktól de kérdés, hogy megéri-e kifizetni azt a pár %-ot. -
petakpa1
őstag
Semmi baj az ECS-kel a második legtöbb alaplapot gyártja az Asus után szóval nem hiszem, hogy gond lenne a minőséggel, stabilitással.
Nekem K7S5A van így arról tudok nyilatkozni. Stabil és gyors, eddig nem volt vele semmi jelentősebb gond, kivéve az alaplapi hangkártya: azt csak úgy sikerült működésre bírni, hogy egy másik hangchip driverét tettem fel, a sajátja helyett!??? , de így legalább megy. A szóval a támogatáson még van mit javítani. Bár haveromnak meg Asus A7V266a alaplapnál van ugyanez, csak egy régebbi driverrel megy a hangcucc, a laphoz mellékeltel nem!
Még egy valami az én lapom bazi nagy úgyhogy a házat is figyelni kellet, hogy beférjen, erre esetleg te is figyelj. -
Il Padrone
senior tag
Szia,
szerintem nezzel korul, volt sok ilyen topic regebben is.
De az en ajanlatom MSI alaplap, es falconrock huto (barmelyik).
Javaslom, hogyha nem vagy nagyon gyakorlott, egy helyen vedd meg a procit es az alaplapot, meg a hutot, es rakasd veluk ossze. Es vidd a vidokaridat is, hogy megy e egyutt a cucc. Sok kellemetlensegtolszabadulhatsz meg.
Akkor sem leszek rossz! :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest