Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pebble - az átgondolt okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeViL-X.
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nem is az a termék, az a törölt rendelések között van... Ez csak egy másik példa volt arra, hogy már nem egy gubancot kell/kellett megoldanom
Ez a kép egy igen "csekély" késést szimbolizál, a másik amit legelsőnek megfogalmaztam az pedig a pénzem előkerítéséről szólt... De mindegyik folyamatban van és ez a lényeg... Köszönöm még egyszer a linket... Már az is nagyon sokat segített. Sőt, az segített igazán! 
-
DeViL-X.
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
ohhh köszönöm.. Már intézkedem is
Csak kicsit idegesítő, hogy nekem kell utána járni a pénzemnek... Se időm se türelmem nem szokott az ilyesmihez lenni.. Ezért szeretek neten is rendelni!! Na mindegy! Remélhetőleg értelmes válaszokkal szolgálnak... Lesz mit "motyogni". A többi terméknek amit rendeltem már majdnem
egy hete itt kellene lennie... pfffff Egy példa a képen... Nagyon köszönöm a segítséget még egyszer... -
DeViL-X.
tag
Sziasztok... Egy nagyon nagy guru tanácsát szeretném kérni.. Amazonról rendeltem már párszor, de ilyen "problémába" még nem futottam bele... Én Németben élek és a Német amazanról rendeltem egy terméket.. Majd kb 2 napra rá írt az áruház, hogy nem tudják szállítani a kért terméket és nem is tudnak után rendelni ezért kérik, hogy töröljem a rendelést.. Ez meg is történt.. Egy előre felhozott táblázat jelent meg, hogy "igénylem" a termék törlését... Csak hogy a pénzem azóta sem kaptam vissza, mert ugye azt abban a pillanatban lefogták mikor megrendeltem... ennem már több mint egy hete.. Írnom kell vagyis könyörögnöm kell a pénzemért vagy várjak még?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez a kép egy igen "csekély" késést szimbolizál, a másik amit legelsőnek megfogalmaztam az pedig a pénzem előkerítéséről szólt... De mindegyik folyamatban van és ez a lényeg... Köszönöm még egyszer a linket... Már az is nagyon sokat segített. Sőt, az segített igazán!
Csak kicsit idegesítő, hogy nekem kell utána járni a pénzemnek... Se időm se türelmem nem szokott az ilyesmihez lenni.. Ezért szeretek neten is rendelni!! Na mindegy! Remélhetőleg értelmes válaszokkal szolgálnak... Lesz mit "motyogni". A többi terméknek amit rendeltem már majdnem