Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Rászántam magam és megrendeltem az első Amazonos vásárlást. Még majd olyasmire lenne szükségem, hogy "vásárlási bizonylat" prómós ajándék érvényesítéséhez kellene. Azt merre találom?
Rendeléseim menü pontban ennyi szerepel az itáliánóról fordított translét szerint:
Csomag nyomonkövetése
Rendelés megtekintése vagy szerkesztése
Írjon egy véleményértékelést erről a termék -
atee_13
őstag
Üdv!
Nem vagyok amazon rendelő, de most az .it -ről lehet rendelnék. Simán regelek és megrendelem magyar címre? Van valami trükk amire figyelni kell?
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Még nem rendeltem amazonról, párszor volt tervben, de más lett a beszerzés helye végül.
Most kinéztem volna EZT és szeretném megkérdezni, hogy minden rendben van e a hirdetéssel? Valamint, hogy jól értem e, hogy 170+30 euró lenne? Jönne még erre valami egyéb költség? Esetleg van valami kupon kód vagy valami trükk amivel csökkenthető az ár? -
atee_13
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Bár azóta kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez polarizált lencse e. Azzal lenne kedvező az ár, de az egyik értékelésben azt írják nem az.
Köszi a segítséget
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Soha nem rendeltem még amazonról. Most kinéztem egy napszemüveget ami egész jó árnak tűnik.
Ha az van ott, hogy Liefern nach Ungarn akkor elvileg szállít ide ugye?
Eredetiségi probléma nem lehet innen ugye?
Eddig minden külföldi vásárlásom paypal os volt jó látom, hogy itt csak kártyás lehet?
Sima KH lakosságim van ezzel megy a dolog? Korábban másfelé olvastam, hogy ügyelni kell arra, hogy a bank váltson ne a "cég" mert nagy a difi az árban ez itt is így van hogyan lehet ezt orvosolni?
Van még esetleg valami amire egy ilyen full kezdőnek mint én oda kell figyelni?

-
atee_13
őstag
Terveznék rendelni Oakley napszemüveget Amazonról, pontosabban a német részlegtől. Még semmit sem rendeltem tőlük. Kosárban van azt írja van raktáron is és "Eligible for FREE Shipping & FREE Returns " ezt úgy értelmezem ingyenes a szállítás.
Payal os fizetési lehetőséget nem látok. Itt nincs?
Lehetek nyugodt, hogy ami innen jön az eredeti?
Tudnátok pár mondatban tanácsot adni egy full kezdő rendeléshez mire érdemes figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest