Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Visszaküldtem csomagot a német amazonnak. A tracking szerint odaért, de az amazon szerint még nem érkezett meg, pedig már eltelt egy hét.
Régen nem emlékszem hogy ez ilyen lassú lett volna. Mostanában ez mennyi idő szokott lenni mire ez átfut? -
Valaki próbált már német amazonos visszaküldést MPL automatában feladni?
-
Hali
Rendeltem amazon.com-ről és tök jól eljött Pitney Bowes-al Hollandiáig, ahol átkerült a DPD-hez. Ők elhoszták Bp-re.
Itt jönnek a bajok.
Először volt egy szállítási idő módosítás amit nem én kértem, majd másnap egy csomag visszatartása. Végül pedig egy sérült csomag, a csomag ellenőrzés alatt.
Jól gondolom hogy ebből már nem lesz kiszállítás? ilyenkor az amazon-nak nekem kell jelezni a gondot? -
Hali
Német amazonról már többször rendeltem és küldtem is már vissza a kinyomtatós megoldással.
Most viszont amerikából rendelnék. Ott is van elvileg ez a nyomtatós megoldás az oldaluk szerint, de az kis hazánkra is érvényes ugyanúgy? Valakinek van ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest